![]() |
MHTC ye ve Ecsro'ya açılan bir dava göremedim.Silkroaddan ilerdeydi.90 LvL ve 9 degree açılmıştı iSrodan önceturkeylord demiş ki:ve dava açarlar çunku joymax ı noyununu çalıyor ondan ileriye gidemez her zaman geride kalmak zorundadır
İlk önce ksro çıktı.Aradan 1 ay geçti MHTC private server çıktı.Ondan 2 hafta kadar sonrada isro çıktı.Kaç senesi olduğunu bilmiyoırum galiba 2006.hippi09 demiş ki:madme joxmax'in ksro nie önde peki:( bu db'i joxmax yaptıysa ksro nie önde yapar yapmaz onamı sattı^^
ben çogu kez gm ile konuştum db ve server dosyaları olayını adam iyi bir fiyat veren çıkarsa satarım dedi bunu diyen mysronun asistanı gm ile konuşup sölüyor herşeyi :) 50 bin dolar vs vs veren çıksın bak bakim nasıl satıyorlar direk sunucuyu verirlerCrown demiş ki:Joymax kapatabiliyor olsaydı zaten kapatırdı private serverları uğraşmak istemiyorlar sadece ya da ellerinden birşey gelmiyor.
Ve databasein satılıp satılmadığınıda bilmiyoruz hiçbirimiz.
ilk sayfa daki ni indircen oyunun içine atcan ama oyun kapalıyilmazcan09 demiş ki:bu server ne zmn gelcek ayrıca da bu yeni patch için neleri yüklemek gerekior