Joymax kapatabiliyor olsaydı zaten kapatırdı private serverları uğraşmak istemiyorlar sadece ya da ellerinden birşey gelmiyor.

Ve databasein satılıp satılmadığınıda bilmiyoruz hiçbirimiz.

turkeylord demiş ki:
ve dava açarlar çunku joymax ı noyununu çalıyor ondan ileriye gidemez her zaman geride kalmak zorundadır
MHTC ye ve Ecsro'ya açılan bir dava göremedim.Silkroaddan ilerdeydi.90 LvL ve 9 degree açılmıştı iSrodan önce :beer:

siz olayı anlamadınız oyun joymaxın degil ancak açanların önüne joymax taş koyar onu anlatmaya çalışıyorum joymax açtırmaz yetkilileri araya sokar serveri kapattırır adamları joymaxda işe alır sız eu yu getirdiniz diye

hippi09 demiş ki:
madme joxmax'in ksro nie önde peki:( bu db'i joxmax yaptıysa ksro nie önde yapar yapmaz onamı sattı^^
İlk önce ksro çıktı.Aradan 1 ay geçti MHTC private server çıktı.Ondan 2 hafta kadar sonrada isro çıktı.Kaç senesi olduğunu bilmiyoırum galiba 2006.

Crown demiş ki:
Joymax kapatabiliyor olsaydı zaten kapatırdı private serverları uğraşmak istemiyorlar sadece ya da ellerinden birşey gelmiyor.

Ve databasein satılıp satılmadığınıda bilmiyoruz hiçbirimiz.
ben çogu kez gm ile konuştum db ve server dosyaları olayını adam iyi bir fiyat veren çıkarsa satarım dedi bunu diyen mysronun asistanı gm ile konuşup sölüyor herşeyi :) 50 bin dolar vs vs veren çıksın bak bakim nasıl satıyorlar direk sunucuyu verirler

Yukarı Alt