evet pk2 editor data sı hepsini yoneticek kişiler lazım uzun iş yaw
![]() |
Gerek yok.Creepy demiş ki:İron Bize Senin mediayı Upload Edermisin bi Ben Emin olmak istiyorum 2.010 olduğundan serverın
Yanlış anlama inanmamakla alakası yok![]()
Arkadasım Dedigin olaya bak kominist bir ülkede yaşıyan türksün orda çıkart bakiyim eylem ve ya bişi adamlar ugraşmamıp kurşuna diziyorturkeylord demiş ki:bu işler çok zor bizi aşar ama arkadaşlar bi yandanda bildiğiniz gibi çinliler türkleri katlediyolar ve biz onların oyununu bekliyoruz bu biraz ayıp gibi sizce ?
yanılmıyorum türkiyeden Hiç kimse KURAMAZ diyorum bundanda eminim bizimkiler anca Emulatör yapar .Dbler olsa bile kuramazsınız server dosyaları lazım exe olanlar toksa gene açılmazregtoy31 demiş ki:yanlıyorsun bence server db leri olduktan sonra kurabilecek kişiler tanıyorum
Acıktırırız.Agilla demiş ki:yanılmıyorum türkiyeden Hiç kimse KURAMAZ diyorum bundanda eminim bizimkiler anca Emulatör yapar .Dbler olsa bile kuramazsınız server dosyaları lazım exe olanlar toksa gene açılmazregtoy31 demiş ki:yanlıyorsun bence server db leri olduktan sonra kurabilecek kişiler tanıyorum![]()