türkler knıghtta 50 tane private server açtılar ama sroda açamıolar nedense :D etrafta 4-5 tane private var hepside çinlilerin

hepimiz asistan süper olur :D herkes para toplasa nolcak bu forumda kaç üye war herkes 1 euro dand 30 tane pw açarlar

üyelikleri parayla yapsınlar artık sunworldde alanlar almış olsun yeni oyuncu az gelir lag da bir nebze azalır ne beleşçiler war çünkü :D

turkeylord demiş ki:
bu işler çok zor bizi aşar ama arkadaşlar bi yandanda bildiğiniz gibi çinliler türkleri katlediyolar ve biz onların oyununu bekliyoruz bu biraz ayıp gibi sizce ?
Arkadasım Dedigin olaya bak kominist bir ülkede yaşıyan türksün orda çıkart bakiyim eylem ve ya bişi adamlar ugraşmamıp kurşuna diziyor

@İronEYE

arkadasım o özelligi ecsroda entegre edebilir bu adamlar tüm dbleri vs vs leri karma yapmışlar gibi yani source sadece mhtc de var çalışan csro zaten çinlilere ayit bir silkroad oda joymaxın ordan da alamazlar :)

ps: uzatmaya gerek yok buşuna post kasıyoruz :D

@regtoy31

türkiyede böle bir pravite kurucak adam yok

oyun açıldığında oyun kendini auto olarak 2,010 a patchlemicekmi arkadaşlar skıntı yaratmayn bekleyn açılsın :D

@Agilla
Yapabilcek olsalardı yaparlardı ^^

Bu sabırsızlık niye ya açılınca 10 saniye upload edersiniz olur biter ilk girince mutlu mu oluyorsunuz yarım dakika geç girince birşey mi oluyor ?

regtoy31 demiş ki:
yanlıyorsun bence server db leri olduktan sonra kurabilecek kişiler tanıyorum
yanılmıyorum türkiyeden Hiç kimse KURAMAZ diyorum bundanda eminim bizimkiler anca Emulatör yapar .Dbler olsa bile kuramazsınız server dosyaları lazım exe olanlar toksa gene açılmaz :thumbsup:

Yukarı Alt