beyler hala bazı arkadaşlarmız skillere basma sorun diye diretiyo yok öyle bi sorun serverda o sorun bizim internetle ile alakalı başka hiç bişey deil bakın çinlilere adamlar nasıl pvp yaparken kasarken sorunsuz kasıyolar zaten bizim ping 1000 ms nin altına inmiyor çinde ama ben eminimki çoğu arkadaşın ping 1500 ve üstü buda demek oluyorkki bizim bastığımız bir skili servera zaten 1.5 snde yolluyoruz bide server bize bunun cevabını vermesi 1.5 sn de ulaşıyorsa 3 sn anca skil atıyoruz sonra blade komboları nasıl skili vuruyoruz bitiyor duruyoz boş boş ama damage yeni düşüyo mobdan buda kombo olduğu için her hareketinin cevabı bize ayrı geliyor zaten burdan anlamış olmanız lazım bunun tek çözümü var oda yeni bi internet servisi sağlayıcısı lazım bize özellikle çine giden çıkışları bulunması lazımki düzgün bi ping elde edelim ben bunu Csro oynayan biri olarak söylüyorum Csro isro gibi çindeki versiyonu diyebileceğimiz real server ondada aynı şeyler geçerli pingler gözükmüyor bizim çinle büyük bir sorunumuz var yani