nasıl yaTitanyum-X demiş ki:Açılcak ama Eski haliyle yani skill ler gelmicek90 lwl sınır 70 lwl skill haha

nasıl yaTitanyum-X demiş ki:Açılcak ama Eski haliyle yani skill ler gelmicek90 lwl sınır 70 lwl skill haha
Hacım zorlama istersen kaçınılmaz sonTitanyum-X demiş ki:Açılcak ama Eski haliyle yani skill ler gelmicek90 lwl sınır 70 lwl skill haha
Ya server komple gelmez ya da 100 skilleriyle gelirTitanyum-X demiş ki:yok aga gelmicek ben kararımda eminimgelmiceykkk
bu senin internettin le alakalı bişey bende öyle bi sorun yok ping kaç oluyor servera girerken seninXacapzteR demiş ki:ya gelse nolcakki oyun bugdan geçilmiyor skille basıon 2 saat sonra vuruor canavar kesmek için beklionda beklion
o sorun hrkezde varinternetle alakası yokregtoy31 demiş ki:bu senin internettin le alakalı bişey bende öyle bi sorun yok ping kaç oluyor servera girerken seninXacapzteR demiş ki:ya gelse nolcakki oyun bugdan geçilmiyor skille basıon 2 saat sonra vuruor canavar kesmek için beklionda beklion
walal bende ateş elektirk blade kasıyodum 2 gündür gap yaptıyım dedim tam curse head topladım iyiki toplamışım snow açmam için ateşi sıfırlamam gerekyo elektirigin el yakmasıda açıkdı 1 haftada düzeltirim charı :)BymaTchLes demiş ki:ne güzel fire ligth bich
kasıoduk hybird
oyun tadı gelmişti
update
bnde zten 69 lw çar war ligth cold bichserhatguler59 demiş ki:walal bende ateş elektirk blade kasıyodum 2 gündür gap yaptıyım dedim tam curse head topladım iyiki toplamışım snow açmam için ateşi sıfırlamam gerekyo elektirigin el yakmasıda açıkdı 1 haftada düzeltirim charı :)BymaTchLes demiş ki:ne güzel fire ligth bich
kasıoduk hybird
oyun tadı gelmişti
update
Ya oyuna girdik gördük skilleri hala gelmicek diyo.Titanyum-X demiş ki:yok aga gelmicek ben kararımda eminimgelmiceykkk
xD ewtTitanyum-X demiş ki:gelmicek olm ne desen de xD gelmicek isterse 140 skill leri gözüksün gene gelmicek.
Yok 73 kombosu gayet güzel açılıyor.Agilla demiş ki:level 90 ulup skiller 100 olsa bişiyi degiştirmez açamazsınız o öle ıconlarıyla kalır![]()