Titanyum-X demiş ki:
yok aga gelmicek ben kararımda eminim :D gelmiceykkk
Ya server komple gelmez ya da 100 skilleriyle gelir :mrgreen:

O kadar dosya eklediler onlar tek tek sildirilemiyeceğine göre baştan yüklemek zorunda kalıcaz :mrgreen:

XacapzteR demiş ki:
ya gelse nolcakki oyun bugdan geçilmiyor skille basıon 2 saat sonra vuruor canavar kesmek için beklionda beklion
bu senin internettin le alakalı bişey bende öyle bi sorun yok ping kaç oluyor servera girerken senin

regtoy31 demiş ki:
XacapzteR demiş ki:
ya gelse nolcakki oyun bugdan geçilmiyor skille basıon 2 saat sonra vuruor canavar kesmek için beklionda beklion
bu senin internettin le alakalı bişey bende öyle bi sorun yok ping kaç oluyor servera girerken senin
o sorun hrkezde varinternetle alakası yok :D örnek canavarı tıklıoz basıom canvar uzakda iken canvar yanıma gelio 1 kre vuruo anca ben de bi kere vuralabiliom aslında ben nukern yanıam gelmeden ölmesi lazı:=)

BymaTchLes demiş ki:
:D ne güzel fire ligth bich :D kasıoduk hybird :D oyun tadı gelmişti :D update
walal bende ateş elektirk blade kasıyodum 2 gündür gap yaptıyım dedim tam curse head topladım iyiki toplamışım snow açmam için ateşi sıfırlamam gerekyo elektirigin el yakmasıda açıkdı 1 haftada düzeltirim charı :)

Wc nin olmadığı kızların gülmediği bir yeR
serhatguler59 demiş ki:
BymaTchLes demiş ki:
:D ne güzel fire ligth bich :D kasıoduk hybird :D oyun tadı gelmişti :D update
walal bende ateş elektirk blade kasıyodum 2 gündür gap yaptıyım dedim tam curse head topladım iyiki toplamışım snow açmam için ateşi sıfırlamam gerekyo elektirigin el yakmasıda açıkdı 1 haftada düzeltirim charı :)
bnde zten 69 lw çar war ligth cold bich :D onu oynucam artık

server bugün açılabilir arkadaşlar içimde öle bi his var gm serverın çin saatiyle 20 de açılcağını zaten açıklamış buda tr ile 14-15 arasına denk gelir bekleyip göricez inş şu skillere hemen basma olayını çözerlerde seri kasarız yoksa öle bekle vur bekle vur hiç ksaılmo valla

Yukarı Alt