Bişe değil 10 dg gelirse o kadar elixir harcadık sete weaponaTitanyum-X demiş ki:gelmicek olm ne desen de xD gelmicek isterse 140 skill leri gözüksün gene gelmicek.

Bişe değil 10 dg gelirse o kadar elixir harcadık sete weaponaTitanyum-X demiş ki:gelmicek olm ne desen de xD gelmicek isterse 140 skill leri gözüksün gene gelmicek.
Eunun geleceğini hiç mi hiç düşünmüyorum doğrusu...XacapzteR demiş ki:tek korkum üyeliğin açılması .. sunsro nun ünü yayılırsa millet dalcak servera zaten euda gelcek of yandık valla isrodan beter olur
aman aman gelmesin zaten herkes akar yoksa sunsro ya biz 90 skillermizle eğlenip oynarız bide fw geliomuş huhuhuhhironEyE demiş ki:Eunun geleceğini hiç mi hiç düşünmüyorum doğrusu...XacapzteR demiş ki:tek korkum üyeliğin açılması .. sunsro nun ünü yayılırsa millet dalcak servera zaten euda gelcek of yandık valla isrodan beter olur
o zaman bayaa bekliycez :S:SironEyE demiş ki:Adam ne yazmış"SO I THING" yani benim düşüncem...
Ne alaka belkide adamın dediğinden daha erken gelir.Çok beklicen sonucunu nasıl çıkardın .XacapzteR demiş ki:o zaman bayaa bekliycez :S:SironEyE demiş ki:Adam ne yazmış"SO I THING" yani benim düşüncem...