ironEyE demiş ki:
wolke demiş ki:
ironEyE demiş ki:
@Crown
Gündüz yani 9dk sonra.

@wolke
Ben sabırsız değilimde bana inanmamaları beni kötü ediyor sadece . :mrgreen:
bu oyunda ki lag gecici bir lag mı yoksa devamlı kalır mı bu oyundakı lagı çözemedım ben bilen var mı :confused1:
Valla galiba geçici değil.Server kapanıp açıldıkdan sonra 5dk lagsız oynuyoruz.Sonra öküz gibi bi lag giriyo oyun oynanmıyo...

bu lag 90 a up yokken olmuyordu hıc 90 up oldu skıller lag başladı her gecen gun dahada arttı

bu server oynanmaz :wink1: çok lag var,moblara atack yapamıyosun çok saçma bunun yerine,Sjsro oynasanız daha iyi olur.

ironEyE demiş ki:
mania demiş ki:
ohooo gelir çıkmaz ayın son perşembesi :lol:
O çarşamba. + çindeki olaylar yüzünden gelmediğini düşünüyorum.Dün oyunun sitesine yeni download linkleri eklendiğine göre bişeyler yapılacaktır...

benim dediğim gibi Çin karışmış durumda uygur Türklerini katletmekle meşkuller şu anda 90 skillerını koyamazlar :twisted:

LosTKnighT

Öğreniyorum
wolke demiş ki:
ironEyE demiş ki:
mania demiş ki:
O çarşamba. + çindeki olaylar yüzünden gelmediğini düşünüyorum.Dün oyunun sitesine yeni download linkleri eklendiğine göre bişeyler yapılacaktır...

benim dediğim gibi Çin karışmış durumda uygur Türklerini katletmekle meşkuller şu anda 90 skillerını koyamazlar :twisted:
Haklısın. :buddha:

wolke demiş ki:
ironEyE demiş ki:
mania demiş ki:

Zuhahaha -.-'' Uygurlularla Silkroadın Ne Alakası Var ? :popcorn:

@mania
Zuhahaha -.-'' Uygurlularla Silkroadın Ne Alakası Var ? :popcorn:[/quote]

Sen hic televizyon seyretmiyorsun galiba :think: bılgısıyar başında durmaktan dünyada ne oluyor ne bitiyor bılgın yok bak ben senı aydınlatım
urımcı bolgesınde elektırık yok ınternet telefon gıbı ulasım aracları yok Çin bu duruma odaklanmıs durumda dünyanın en kuvvetlı ülkelerı bıle bu duruma karşı bir şey yapamıyor... eğer uluslararası ınternette problem varsa buda direk bızı yanı sro yu vurur...
kalk pc'nın başından bıraz dünyada ne olup ne bitiyor gözle :byes:

wolke demiş ki:
@mania
Zuhahaha -.-'' Uygurlularla Silkroadın Ne Alakası Var ? :popcorn:
Sen hic televizyon seyretmiyorsun galiba :think: bılgısıyar başında durmaktan dünyada ne oluyor ne bitiyor bılgın yok bak ben senı aydınlatım
urımcı bolgesınde elektırık yok ınternet telefon gıbı ulasım aracları yok Çin bu duruma odaklanmıs durumda dünyanın en kuvvetlı ülkelerı bıle bu duruma karşı bir şey yapamıyor... eğer uluslararası ınternette problem varsa buda direk bızı yanı sro yu vurur...
kalk pc'nın başından bıraz dünyada ne olup ne bitiyor gözle :byes:[/quote]

General topice gir bakım o olayın çıktıgı ilk gün oaraya topic açtım :popcorn: şu an 4 bin + uygurlu ölü.

oo elektirik yok demiştin dimi ? eee dün niye oyun açıktı ? gm nin pcsi kapalıyken oyun açık kalabilrmi ? lol allahm ya kandırmayın artık şu insanları ! kotaları doluyo !

Yukarı Alt