ironEyE demiş ki:Valla galiba geçici değil.Server kapanıp açıldıkdan sonra 5dk lagsız oynuyoruz.Sonra öküz gibi bi lag giriyo oyun oynanmıyo...wolke demiş ki:bu oyunda ki lag gecici bir lag mı yoksa devamlı kalır mı bu oyundakı lagı çözemedım ben bilen var mıironEyE demiş ki:@Crown
Gündüz yani 9dk sonra.
@wolke
Ben sabırsız değilimde bana inanmamaları beni kötü ediyor sadece .![]()
![]()
O çarşamba. + çindeki olaylar yüzünden gelmediğini düşünüyorum.Dün oyunun sitesine yeni download linkleri eklendiğine göre bişeyler yapılacaktır...mania demiş ki:ohooo gelir çıkmaz ayın son perşembesi![]()
ironEyE demiş ki:O çarşamba. + çindeki olaylar yüzünden gelmediğini düşünüyorum.Dün oyunun sitesine yeni download linkleri eklendiğine göre bişeyler yapılacaktır...mania demiş ki:ohooo gelir çıkmaz ayın son perşembesi![]()
Haklısın.wolke demiş ki:ironEyE demiş ki:O çarşamba. + çindeki olaylar yüzünden gelmediğini düşünüyorum.Dün oyunun sitesine yeni download linkleri eklendiğine göre bişeyler yapılacaktır...mania demiş ki:ohooo gelir çıkmaz ayın son perşembesi![]()
benim dediğim gibi Çin karışmış durumda uygur Türklerini katletmekle meşkuller şu anda 90 skillerını koyamazlar![]()
Zuhahaha -.-'' Uygurlularla Silkroadın Ne Alakası Var ?wolke demiş ki:ironEyE demiş ki:O çarşamba. + çindeki olaylar yüzünden gelmediğini düşünüyorum.Dün oyunun sitesine yeni download linkleri eklendiğine göre bişeyler yapılacaktır...mania demiş ki:ohooo gelir çıkmaz ayın son perşembesi![]()
benim dediğim gibi Çin karışmış durumda uygur Türklerini katletmekle meşkuller şu anda 90 skillerını koyamazlar![]()
Sen hic televizyon seyretmiyorsun galibawolke demiş ki:@mania
Zuhahaha -.-'' Uygurlularla Silkroadın Ne Alakası Var ?![]()
Kaç yaşındasın ?mania demiş ki:oo elektirik yok demiştin dimi ? eee dün niye oyun açıktı ? gm nin pcsi kapalıyken oyun açık kalabilrmi ? lol allahm ya kandırmayın artık şu insanları ! kotaları doluyo !