ironEyE demiş ki:
mania demiş ki:
Sanmıyorum Fake'dir Bence Niye 3 saat 3 niye ? 1 degil 3 ? niye 12 temmuz ? herşey hazır niye 12 temmuz ?
1. olarak 3 nerden çıktı??
2. olarak neden her ay max 31 gün?Neden 40 gün değilde 31? :roll: Eğer sen buna cevap veremiyosan bende buna cevap veremem...
Dünyanın 1 Dengesi Varda O Yüzden Öyle. :curtain:

belki sacma bi görüş olabilir bu Urimçidekı olaylar Çini bölmüş bulunmakta bu bölgede yaşam durmuş deniliyor... Çinin karışması yüzünden belki bu oyunda karışmış olabılır yani sikiller geç gelebilir ,,
Düşüncem sacma olabılır...
Sadece SAygı :coffee:

mania demiş ki:
ironEyE demiş ki:
mania demiş ki:
Sanmıyorum Fake'dir Bence Niye 3 saat 3 niye ? 1 degil 3 ? niye 12 temmuz ? herşey hazır niye 12 temmuz ?
2. olarak neden her ay max 31 gün?Neden 40 gün değilde 31? :roll: Eğer sen buna cevap veremiyosan bende buna cevap veremem...
Bir ayın 31 gün olduğunu bana kanıtlayamazsın... Buna denge denmez.

Ps:Skillerin 90a kadar uplanması 1 temmuz 4:30da gelmişti ve ben 28 haziranda guild noticesini değiştirip "1temmuz 4:30da server kapanacak ve birşeyler eklenecektir." yazmıştım.Bunu bir yerden bildiğime göre bunuda bir yeren biliyorum. :curtain:

wolke demiş ki:
belki sacma bi görüş olabilir bu Urimçidekı olaylar Çini bölmüş bulunmakta bu bölgede yaşam durmuş deniliyor... Çinin karışması yüzünden belki bu oyunda karışmış olabılır yani sikiller geç gelebilir ,,
Olabilir,olmaz diye birşey yok.

mania demiş ki:
ironEyE demiş ki:
mania demiş ki:
Bir ayın 31 gün olduğunu bana kanıtlayamazsın... Buna denge denmez.

Ps:Skillerin 90a kadar uplanması 1 temmuz 4:30da gelmişti ve ben 28 haziranda guild noticesini değiştirip "1temmuz 4:30da server kapanacak ve birşeyler eklenecektir." yazmıştım.Bunu bir yerden bildiğime göre bunuda bir yeren biliyorum. :curtain:

takvimle alakalı birşey.. kanıtlanmaz!

Bu oyunun kurucuları yalancının önde gidenleri sizi oyunda tutmak için hangi yalanları söyleyeceklerini bilemiyorlar . Sizde inanıyorsunuz :D

wolke demiş ki:
Gayet doğru bir düşünce olabilir yani.

ironEyE demiş ki:
mania demiş ki:
evt saat 15.01 ümidimi kestim Ve ;

Esc, Exit , 5,4,3,2,1 bb
Kimseyi zorla oynatmıyoruz. :wink1:

Ps:Dediğim gibi geçen sefer update 4:30-5:00 olmuştu.Çin saatine göre 22:00 oluyor.Ozamanda update olmazsa demekki gerçek bir sorunları var...
4:30 - 5:00 derken

16.30-17.00 mı yoksa gece mi ?

anlamadığım tek olay neden bu kadar sabırsızsınız olucaklar zaten olur olmazsada olmaz bn 2 haftadır oyuna gıremıyorum sıkıntıdan patlıyorum siz 90 sikillerı dıyorsunuz :D

wolke demiş ki:
ironEyE demiş ki:
@Crown
Gündüz yani 9dk sonra.

@wolke
Ben sabırsız değilimde bana inanmamaları beni kötü ediyor sadece . :mrgreen:
bu oyunda ki lag gecici bir lag mı yoksa devamlı kalır mı bu oyundakı lagı çözemedım ben bilen var mı :confused1:
Valla galiba geçici değil.Server kapanıp açıldıkdan sonra 5dk lagsız oynuyoruz.Sonra öküz gibi bi lag giriyo oyun oynanmıyo...

Yukarı Alt