Bu arada bir şey daha söylemek istiyorum.
12 temmuz kousunda garanti verdim 12 temmuz kesin.Saati hep checkler 9-12 rasında olduğundan 9-12 yazdım ve ona %70 ihtimal dedim.Eğer şimdi gelmezse gün içersinde bi zaman gelicek...

Ama benim topice koyduğum medianın boyutu 3mb artmış olarak gözüküyordu.Agilla demiş ki:suan için 90 skilleri yok yeni pk2 de eski var olan petlerde yok nedendir bilmiyorum ama sibibot bunda çalışabilir dier pravitlerle suan için aynı gözüküyor. ama gün içinde 90 skilleri gelirmi bilmem
Yanlız o verdiğim media ile oyuna giriliyor.Petler falan herşey gözüküyor...Agilla demiş ki:evet zaten öyle ancak dosyayı açtıgımızda içinde lüzümsuz şeyler buldum ancak tam emin degilim kesin bişi sölemiyim ancak suan için tekrar sölüyorum 90 skilleri yok
Değiştirmeyi yanlış yapmışsındır.Bende gayet güzel 3mb fazladan gösteriyor.mania demiş ki:yaw beyler 3 mb + gösterio ama sronun içine atınca aynı mb oluyo :S deneyin isterseniz -.-''
Gelmesse?ironEyE demiş ki:Geleceğine dağir herkese garanti verdim.Bugün gelicek okadar...
Merak etme.10 çinliye sorduk 12 temmuz dedi.Eğer bugün gelmezse suç GM`de.İşi falan vardır ondan gecikmiş olabilir...mania demiş ki:Gelmesse?ironEyE demiş ki:Geleceğine dağir herkese garanti verdim.Bugün gelicek okadar...![]()
1. olarak 3 nerden çıktı??mania demiş ki:Sanmıyorum Fake'dir Bence Niye 3 saat 3 niye ? 1 degil 3 ? niye 12 temmuz ? herşey hazır niye 12 temmuz ?
İşte bi cevap da böyle otururironEyE demiş ki:1. olarak 3 nerden çıktı??mania demiş ki:Sanmıyorum Fake'dir Bence Niye 3 saat 3 niye ? 1 degil 3 ? niye 12 temmuz ? herşey hazır niye 12 temmuz ?
2. olarak neden her ay max 31 gün?Neden 40 gün değilde 31?Eğer sen buna cevap veremiyosan bende buna cevap veremem...