dur ben bi kaç arkımı kafalıyım bayan üye çogalsın
cilt bakımı saç bakımı vsvvs bölümü açılsın muaha
cilt bakımı saç bakımı vsvvs bölümü açılsın muaha
Extra Hatunu duyunca kendinden geçtiextraloob demiş ki:pembece.com - pembecafe.com eski sitelerimdi tırnaklara oje tırnak ojeleri üzerine şekilli desenler çinden gelen ürünlerin tanıtımları falan bir dünya işle uğraşmıştım deli de hatun vardı sitede ojecilerden reklam bile alıyorduk sen getir hatunları hemen bir alt bölüm açarım sana ciddi.
Chauncey demiş ki:Aslında Beni Anlat diye bir bölüm açılabilir. Herkes oraya konusunu açar ve diğer üyelerden hakkında yorum bekler. Gayet eğlenceli olur diye düşünüyorum.
bu sese kulak werın ya once bı bolum acın gıtar calanlar dıye oraya kayıt yaptırırız sora yogunluk olursa bi portal falan kurarız ya bı dınleyın_ExTaSy_ demiş ki:rock4ever sitede gitar portalı falan acılabılır ne bilim müzik üstüne eğitim falan sora yarışma bölümü açılabilir
ewet haberim war gizli bilgiler sızıor muhahahah yok ya şaka bunları ıcıne lutfen ama lutfen gitar la ılgılı bolum koyun geclık yoksa baglama doru gıdıor ya ıgrencextraloob demiş ki:forum teması değilde bazı bölümler açılıp alt bölümler açmayı planlıyoruz önümüzde ki hafta bunları yapacağız.
extraloob demiş ki:forum teması değilde bazı bölümler açılıp alt bölümler açmayı planlıyoruz önümüzde ki hafta bunları yapacağız.
eee türk insanı bu bir anda aşık olur ama çapuq soğur güzel laf ama tbrk extraokkElazigLee demiş ki:durmadan da yenilik olmazki canım sizede manita beğendiremiyoruz detective