sanırım buda 2. uyarı olucak...bomba07 demiş ki:SaGoPaKaJMeR demiş ki:senin BAN ı açmak iyi olmamış galiba.
nese 1. uyarını aldın.
masallah sıte admın gıbı konusuyyonnNN
sanırım buda 2. uyarı olucak...bomba07 demiş ki:SaGoPaKaJMeR demiş ki:senin BAN ı açmak iyi olmamış galiba.
nese 1. uyarını aldın.
masallah sıte admın gıbı konusuyyonnNN
biraz daha üstelersen bence ikinci uyarını da alcaksınbomba07 demiş ki:masallah sıte admın gıbı konusuyyonnNNSaGoPaKaJMeR demiş ki:senin BAN ı açmak iyi olmamış galiba.
nese 1. uyarını aldın.
Katılıyormsedat123 demiş ki:18+ olursa süper olur :) extrabeer
katılıyorum Exclamation_UuR_ demiş ki:+18 olmaz. Neden derseniz:
Bir üye kaydolurken 13- , 13+ diye kayıt oluyor.
Tabi ben hiç kimsenin 31 yaşından ufak olsa bile 13- yazdığını sanmıyorum.
Kaldıki bu konu açılsın.
Bu benim görüşüm. Adminler ne der bilemem..
Evet hakLısın güzeL oLur ben tuttum bu konuyu meseLa Wink xDChauncey demiş ki:Aslında Beni Anlat diye bir bölüm açılabilir. Herkes oraya konusunu açar ve diğer üyelerden hakkında yorum bekler. Gayet eğlenceli olur diye düşünüyorum.
güzeL düşünceextraloob demiş ki:kültür sanat ve alt kategorileri güzelde alıcısı ne kadar olur.
_ExTaSy_ demiş ki:rock4ever sitede gitar portalı falan acılabılır ne bilim müzik üstüne eğitim falan sora yarışma bölümü açılabilir
tabiki uygun sıtede bı renk daha olur gitaris dye bu renlıler bu bolumde ders bıle werebılır yanı ben extrabeerElazigLee demiş ki:Müzik bence uygun.
tutmaz.StarkDrache demiş ki:Dinle ilgili bir bölüm açlısa fena olmaz .
Farkı dinleri tartışırz ölümden sonraki hayat flan ..........
Bilmm BEn o tür konulardan tırsarım belki benm gibi tırsan 3-5 member vardır diye söyledim ama boşverextraloob demiş ki:tutmaz.StarkDrache demiş ki:Dinle ilgili bir bölüm açlısa fena olmaz .
Farkı dinleri tartışırz ölümden sonraki hayat flan ..........