valla sıra olayı hakkında bisey demiycem ama sıraya alsada almasada aksam ozellikle denedim 5 kez oyundan cıktım ve girmem 3 dakikayı gecmedi.bunu yapmakla premıum almayan oyuncuların yuzunu guldurdu joymax.adam olmaya basladımı ne :D

Adam olmaya başladı bencede fakat en güzel yanı silkerrsender değiştirsen bile bişiler gidiyor joymaxe loader torque kullanmayacağız bizde artık ban şansı 0 diyorum illegal programlarla bot dışında ama paralılar dışında :D paralılarda banlanır ama beleşe gore çok az.

(JOYMAX) kim rev6 kim JOYMAX Dünya capında en iyi online oyunu yönetior rev6 ise sadece uniqlerin zamanını gösteren bir site şimdi kalkmış joymaxa kafamı tutuor DİKKAT cekmeye calışıyorlar.

eLempTRa demiş ki:
Adam olmaya başladı bencede fakat en güzel yanı silkerrsender değiştirsen bile bişiler gidiyor joymaxe loader torque kullanmayacağız bizde artık ban şansı 0 diyorum illegal programlarla bot dışında ama paralılar dışında :D paralılarda banlanır ama beleşe gore çok az.
sen silk almadan silk er senderin adını değiştirmeden istediğin botu kullan bakalım azmı çokmu :wink1: :detective:

DangerWalker demiş ki:
eLempTRa demiş ki:
sen silk almadan silk er senderin adını değiştirmeden istediğin botu kullan bakalım azmı çokmu :wink1: :detective:
:thumbsup:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
BoOoOS demiş ki:
(JOYMAX) kim rev6 kim JOYMAX Dünya capında en iyi online oyunu yönetior rev6 ise sadece uniqlerin zamanını gösteren bir site şimdi kalkmış joymaxa kafamı tutuor DİKKAT cekmeye calışıyorlar.

botsmall - isrobot
bot258 - tbot
botcave - sbot
sroking - kingbot
rev6 - agbot

bu siteler JOYMAX'in kendi firmaları 8)

Yazık yazık.Gold botları oyuna daha çabuk sokmak için yapmadıkları kalmadı.Önce image kod kaldırıldı şimdide bu!Birinin buna son vermesi gerek...

GNR

rank8
cok kotu bi sistem sırayı kaldırsınlar kkimi alırsa o grisin rezilliğin daniskası kazandıkları para cok geldi azalsın istiyolar herhalde

RoyaLe demiş ki:
Sistem yalan falan değil. Ekmek sırası yalan olabilir. Ama şöyle bir sistem var :
Serverden en az 1 kişi çıktığında kendi deniyor server listten baktım full olmayınca oyun denemiş.
Ve 2 dk de oyuna girdim 2500 kişilik Apolloya.
sistem zaten yalan değil abicim deniyor. ama başlığı okuduysan burda tartıştığımız şey sıra olayı vede kesinlikle sıra olayının yalan olduğunu düşünüyorum çünkü baktım serverde 20 kişilik boş yer vardı ve 15-20 sn devam etti bu boşluk ama girmedi rezillik. eski sistem olsa entere bastığım anda girer bu boşlukta hemde saat 11den beri deniyor hiçmi sıra gelmez ya.

GNR

rank8
sanki sırada 1 milyon kisi varmıs gibi 1 saatir deniyo ama girdigi fln yok zaten bence sırada yok yazmıyo kacıncı oldugu veya sana kac kisi kaldıgı nerden bilicez biz sıra oldugunu alıyo iste kafdasına gore sistem joymax gold botcuklarından bize sıra gelmiyo ama inada inat pre alacağım vardı simdi hic almıcam

GNR demiş ki:
sanki sırada 1 milyon kisi varmıs gibi 1 saatir deniyo ama girdigi fln yok zaten bence sırada yok yazmıyo kacıncı oldugu veya sana kac kisi kaldıgı nerden bilicez biz sıra oldugunu alıyo iste kafdasına gore sistem joymax gold botcuklarından bize sıra gelmiyo ama inada inat pre alacağım vardı simdi hic almıcam
helal olsun sende bizdensin :thumbsup: :P bende almıyom denesin beleş auto login işi ne :lol:

Gameworld

Bilgiliyim
bu kadar para istiyorlarsa oyunu full ücretli yapsınlar hem onlar hem biz mutlu oluruz oyunun kalitesi yükselir gold botlar biter 5k plizciler gider

extraloob demiş ki:
BoOoOS demiş ki:

botsmall - isrobot
bot258 - tbot
botcave - sbot
sroking - kingbot
rev6 - agbot

bu siteler JOYMAX'in kendi firmaları 8)
okan abi katılıyorum sana koskoca joymax oyun devlerinden oyunundan botu kaldıramıycakmı :)
çok güzel bi stratejileri var oyuna güzel bi bot getiriyolar yada başka bişey oyuncuları gene oyuna çekiyolar çakal joymax :twisted:

Ya Sıra Yok Çok Beklerseniz Çıkın Yeniden Girin Hemen Girersiniz 5dk Ye kadar Bekleyin Girmedimi Çıkın Hemen Sıra Mıra Yok :D

Yukarı Alt