sen silk almadan silk er senderin adını değiştirmeden istediğin botu kullan bakalım azmı çokmueLempTRa demiş ki:Adam olmaya başladı bencede fakat en güzel yanı silkerrsender değiştirsen bile bişiler gidiyor joymaxe loader torque kullanmayacağız bizde artık ban şansı 0 diyorum illegal programlarla bot dışında ama paralılar dışındaparalılarda banlanır ama beleşe gore çok az.
DangerWalker demiş ki:sen silk almadan silk er senderin adını değiştirmeden istediğin botu kullan bakalım azmı çokmueLempTRa demiş ki:Adam olmaya başladı bencede fakat en güzel yanı silkerrsender değiştirsen bile bişiler gidiyor joymaxe loader torque kullanmayacağız bizde artık ban şansı 0 diyorum illegal programlarla bot dışında ama paralılar dışındaparalılarda banlanır ama beleşe gore çok az.
![]()
![]()
BoOoOS demiş ki:(JOYMAX) kim rev6 kim JOYMAX Dünya capında en iyi online oyunu yönetior rev6 ise sadece uniqlerin zamanını gösteren bir site şimdi kalkmış joymaxa kafamı tutuor DİKKAT cekmeye calışıyorlar.
sistem zaten yalan değil abicim deniyor. ama başlığı okuduysan burda tartıştığımız şey sıra olayı vede kesinlikle sıra olayının yalan olduğunu düşünüyorum çünkü baktım serverde 20 kişilik boş yer vardı ve 15-20 sn devam etti bu boşluk ama girmedi rezillik. eski sistem olsa entere bastığım anda girer bu boşlukta hemde saat 11den beri deniyor hiçmi sıra gelmez ya.RoyaLe demiş ki:Sistem yalan falan değil. Ekmek sırası yalan olabilir. Ama şöyle bir sistem var :
Serverden en az 1 kişi çıktığında kendi deniyor server listten baktım full olmayınca oyun denemiş.
Ve 2 dk de oyuna girdim 2500 kişilik Apolloya.
heh_iQ_ demiş ki:Yazık yazık.Gold botları oyuna daha çabuk sokmak için yapmadıkları kalmadı.Önce image kod kaldırıldı şimdide bu!Birinin buna son vermesi gerek...
helal olsun sende bizdensinGNR demiş ki:sanki sırada 1 milyon kisi varmıs gibi 1 saatir deniyo ama girdigi fln yok zaten bence sırada yok yazmıyo kacıncı oldugu veya sana kac kisi kaldıgı nerden bilicez biz sıra oldugunu alıyo iste kafdasına gore sistem joymax gold botcuklarından bize sıra gelmiyo ama inada inat pre alacağım vardı simdi hic almıcam
okan abi katılıyorum sana koskoca joymax oyun devlerinden oyunundan botu kaldıramıycakmı :)extraloob demiş ki:BoOoOS demiş ki:(JOYMAX) kim rev6 kim JOYMAX Dünya capında en iyi online oyunu yönetior rev6 ise sadece uniqlerin zamanını gösteren bir site şimdi kalkmış joymaxa kafamı tutuor DİKKAT cekmeye calışıyorlar.
botsmall - isrobot
bot258 - tbot
botcave - sbot
sroking - kingbot
rev6 - agbot
bu siteler JOYMAX'in kendi firmaları![]()