tabi tabi..extraloob demiş ki:Server'lar arası transferde yeni severler yok ve her server olmayacak bazı servetlerden bazılarına geçiş sağlanacak.

yeni swlerdeki 10 lv charımızı eski swlerden birine geçirince 100 oluyomuş bunu da yazın
![]() |
tabi tabi..extraloob demiş ki:Server'lar arası transferde yeni severler yok ve her server olmayacak bazı servetlerden bazılarına geçiş sağlanacak.
yorum değil konu saçma :)Rocky Balboa demiş ki:arkadaşlar saçma yorumlar yapmayın yeni serverlere geçiş izni olmaz tabiykide öyle saçmalıkmı olur neden yeni server açsınlar ozaman
Okan abi I love youextraloob demiş ki:Server'lar arası transferde yeni severler yok ve her server olmayacak bazı servetlerden bazılarına geçiş sağlanacak.
Düşünceler güzeluNKnoWeN demiş ki:Okan abi I love youextraloob demiş ki:Server'lar arası transferde yeni severler yok ve her server olmayacak bazı servetlerden bazılarına geçiş sağlanacak.Server diyeceğine "Sever" ve "servet" demişsin hacım.
![]()
![]()
Belirli serverlarda charların transfer edileceğine inanıyorum, yada belirli level ortalamasına sahip serverlar... Zaten bu işlem biraz lüks kaçar başlarda her babayiğit transfer edemez charını pahalı olur :)
Ama düşünsenize for examp. Pacific :) full extraloob toplanırız orda Pacific'de kimseyi barındırmayız :) Yada another exam. Greece server'ı... Yunanlar toplanır oraya mesela :) yada hristiyanlar :) Hopppp türkler toplanır organize olur serverı basarlar kalelere türk bayrağını dikerler :) Zevkli ve heyecanlı günler bizi bekliyor.com
Okan abiye katlıyorumextraloob demiş ki:EliteTurk demiş ki:Misalen premium server çıkartırlar bütün güçlü adamlar orada toplanır premiumu biten eski serverına atılır premium u tekrar aldığında transfer olduğu server a geçermiş.. İki dakikada bütün olayı çözdüm.![]()
öyle az para kazanırlar wow'da şöyle, 40euro veriyorsun istediğin server'a gidiyorsun ve orada 6 ay kalıyorsun sonra ister kal ister ayrıl sana kalmış birşey bu daha iyi muhtemelen böyle birşey olacak.
extraloob ne dedide çıkmadıki kuzum bak bundan bir bucuk ay önce M-bot alımları kapanıcak bitmeden alın diyordu ve M-bot alımları kapandı alanlar kazandi şuanki piyasa değeri 100 silk 15 TL ve buna benzer bir dolu örnek ..SuS3 demiş ki:OMG!!! Serverler arasi kararkter transferimi ???? Saka yapiyorsun ? Silkle felanmi olacak nasi olacak isteyen yapacakmi OMG ya super. Umarim hakli cikarsiniz![]()
![]()
![]()
orasi oylede ksroda ne olacagi belli olmuyor. Bu bu gelecek diye resmi sitede paylasiyorlar gelmiyor felan onun icin oyle dedimEliteTurk demiş ki:extraloob ne dedide çıkmadıki kuzum bak bundan bir bucuk ay önce M-bot alımları kapanıcak bitmeden alın diyordu ve M-bot alımları kapandı alanlar kazandi şuanki piyasa değeri 100 silk 15 TL ve buna benzer bir dolu örnek ..SuS3 demiş ki:OMG!!! Serverler arasi kararkter transferimi ???? Saka yapiyorsun ? Silkle felanmi olacak nasi olacak isteyen yapacakmi OMG ya super. Umarim hakli cikarsiniz![]()
![]()
![]()
![]()
extraloob demiş ki:EliteTurk demiş ki:Misalen premium server çıkartırlar bütün güçlü adamlar orada toplanır premiumu biten eski serverına atılır premium u tekrar aldığında transfer olduğu server a geçermiş.. İki dakikada bütün olayı çözdüm.![]()
öyle az para kazanırlar wow'da şöyle, 40euro veriyorsun istediğin server'a gidiyorsun ve orada 6 ay kalıyorsun sonra ister kal ister ayrıl sana kalmış birşey bu daha iyi muhtemelen böyle birşey olacak.
öncesini okursan muhtemelen her serverda olmıcağı, yeni serverları kapsamıcağı belirtilmiş.oguzokkgs demiş ki:Arkadaşlar bu çok saçma bir şey. ve kesinlikle olma ihtimali yok. düşünsenize yeni bir server açılıyor ve ben 110 lvl olan karakterimi direk oraya taşıyorum... o zaman yeni bi server açmalarının ne anlamı kalırki
sizce böyle bi şey olursa 100 tlye 110 lvl char bulabilir misiniz?Yabuzaa demiş ki:Adam haklı.saganey demiş ki:mantık nedir ?
yeni serverin ne anlamı kalır ?
eski serverların birinden alırız 100 tlye 110 char hoop yeni sw geçir mantık nedir arkadaşım ?
Aynen katılıyorum.![]()