extraloob demiş ki:
Server'lar arası transferde yeni severler yok ve her server olmayacak bazı servetlerden bazılarına geçiş sağlanacak.
tabi tabi.. :D başka ?

yeni swlerdeki 10 lv charımızı eski swlerden birine geçirince 100 oluyomuş bunu da yazın

Rocky Balboa

Bilgiliyim
arkadaşlar saçma yorumlar yapmayın yeni serverlere geçiş izni olmaz tabiykide öyle saçmalıkmı olur neden yeni server açsınlar ozaman

Rocky Balboa demiş ki:
arkadaşlar saçma yorumlar yapmayın yeni serverlere geçiş izni olmaz tabiykide öyle saçmalıkmı olur neden yeni server açsınlar ozaman
yorum değil konu saçma :)

extraloob demiş ki:
Server'lar arası transferde yeni severler yok ve her server olmayacak bazı servetlerden bazılarına geçiş sağlanacak.
Okan abi I love you :muck: Server diyeceğine "Sever" ve "servet" demişsin hacım. :oops: :dance:

Belirli serverlarda charların transfer edileceğine inanıyorum, yada belirli level ortalamasına sahip serverlar... Zaten bu işlem biraz lüks kaçar başlarda her babayiğit transfer edemez charını pahalı olur :)

Ama düşünsenize for examp. Pacific :) full extraloob toplanırız orda Pacific'de kimseyi barındırmayız :) Yada another exam. Greece server'ı... Yunanlar toplanır oraya mesela :) yada hristiyanlar :) Hopppp türkler toplanır organize olur serverı basarlar kalelere türk bayrağını dikerler :) Zevkli ve heyecanlı günler bizi bekliyor.com

uNKnoWeN demiş ki:
extraloob demiş ki:
Okan abi I love you :muck: Server diyeceğine "Sever" ve "servet" demişsin hacım. :oops: :dance:

Belirli serverlarda charların transfer edileceğine inanıyorum, yada belirli level ortalamasına sahip serverlar... Zaten bu işlem biraz lüks kaçar başlarda her babayiğit transfer edemez charını pahalı olur :)

Ama düşünsenize for examp. Pacific :) full extraloob toplanırız orda Pacific'de kimseyi barındırmayız :) Yada another exam. Greece server'ı... Yunanlar toplanır oraya mesela :) yada hristiyanlar :) Hopppp türkler toplanır organize olur serverı basarlar kalelere türk bayrağını dikerler :) Zevkli ve heyecanlı günler bizi bekliyor.com
Düşünceler güzel :thumbsup:

yau bencede cok sacma olur öle bişi gelırse yenı serwerın amacı kalmaz adamlar serwer serwer gezer en azından parası bol olan gezer :D

OMG!!! Serverler arasi kararkter transferimi ???? Saka yapiyorsun ? Silkle felanmi olacak nasi olacak isteyen yapacakmi OMG ya super. Umarim hakli cikarsiniz :beer: :kalp: :muck:

extraloob demiş ki:
EliteTurk demiş ki:
Misalen premium server çıkartırlar bütün güçlü adamlar orada toplanır premiumu biten eski serverına atılır premium u tekrar aldığında transfer olduğu server a geçermiş.. İki dakikada bütün olayı çözdüm. makara:

öyle az para kazanırlar wow'da şöyle, 40euro veriyorsun istediğin server'a gidiyorsun ve orada 6 ay kalıyorsun sonra ister kal ister ayrıl sana kalmış birşey bu daha iyi muhtemelen böyle birşey olacak.
Okan abiye katlıyorum [horny21

EliteTurk

Aileden
SuS3 demiş ki:
OMG!!! Serverler arasi kararkter transferimi ???? Saka yapiyorsun ? Silkle felanmi olacak nasi olacak isteyen yapacakmi OMG ya super. Umarim hakli cikarsiniz :beer: :kalp: :muck:
extraloob ne dedide çıkmadıki kuzum bak bundan bir bucuk ay önce M-bot alımları kapanıcak bitmeden alın diyordu ve M-bot alımları kapandı alanlar kazandi şuanki piyasa değeri 100 silk 15 TL ve buna benzer bir dolu örnek .. 8)

EliteTurk demiş ki:
SuS3 demiş ki:
extraloob ne dedide çıkmadıki kuzum bak bundan bir bucuk ay önce M-bot alımları kapanıcak bitmeden alın diyordu ve M-bot alımları kapandı alanlar kazandi şuanki piyasa değeri 100 silk 15 TL ve buna benzer bir dolu örnek .. 8)
orasi oylede ksroda ne olacagi belli olmuyor. Bu bu gelecek diye resmi sitede paylasiyorlar gelmiyor felan onun icin oyle dedim :beer:

extraloob demiş ki:
EliteTurk demiş ki:
Misalen premium server çıkartırlar bütün güçlü adamlar orada toplanır premiumu biten eski serverına atılır premium u tekrar aldığında transfer olduğu server a geçermiş.. İki dakikada bütün olayı çözdüm. makara:

öyle az para kazanırlar wow'da şöyle, 40euro veriyorsun istediğin server'a gidiyorsun ve orada 6 ay kalıyorsun sonra ister kal ister ayrıl sana kalmış birşey bu daha iyi muhtemelen böyle birşey olacak.
:kalp:

Bu Olay Olursa Ya Çok Tutulacak Ya Cok Kötü Bir Yenilik Olucak. Belirli Serverlardada Takas Olayı Falan Hepsi Saçma BEnce. 1kere Oyun Yenı Serverdan KAzandıgı Parayı Bu Transferden Kazanamaz. Gelirse Silkroad Bırakrım Olucağı O Olur daral:

oguzokkgs demiş ki:
Arkadaşlar bu çok saçma bir şey. ve kesinlikle olma ihtimali yok. düşünsenize yeni bir server açılıyor ve ben 110 lvl olan karakterimi direk oraya taşıyorum... o zaman yeni bi server açmalarının ne anlamı kalırki
öncesini okursan muhtemelen her serverda olmıcağı, yeni serverları kapsamıcağı belirtilmiş.

Yabuzaa demiş ki:
saganey demiş ki:
mantık nedir ? :D

yeni serverin ne anlamı kalır ?

eski serverların birinden alırız 100 tlye 110 char hoop yeni sw geçir mantık nedir arkadaşım ?
Adam haklı.
Aynen katılıyorum. :coffee:
sizce böyle bi şey olursa 100 tlye 110 lvl char bulabilir misiniz? :D

Burak doğru söylüyor charlar satılıga bile çıkmayacaktır fazla millet arkadaşının yanına gitsin diye güzelim charını satıyor :P ucuza ama bence artık piyasa da yükselicektir.

GNR

rank8
Serverler arası takas gelmez inş. hicbir zmn zaten oyun bomb*k dahda batar türkler resmen talan eder ortalığı çekirge sürüsü gibi ever gelicekse hunter thief skilleri gelsin derim oyuna iyi heyecan gelir botlar mal mal kasmaya dvm eder harbi playerda tadını çıkarır

Yukarı Alt