Sen alcak ol yeterkiBaY_SamuraY demiş ki:Axaxaxa çakal ya bende artık damaqe show yapıcam eu karakterlere alışamıyorum fakat warrior/warlock bnm styleımdırsn çarı al genede bakarsın ben satın alırım axaxaxaxaxa
![]()
![]()

Sen alcak ol yeterkiBaY_SamuraY demiş ki:Axaxaxa çakal ya bende artık damaqe show yapıcam eu karakterlere alışamıyorum fakat warrior/warlock bnm styleımdırsn çarı al genede bakarsın ben satın alırım axaxaxaxaxa
![]()
![]()
oğuz biraz büyü ya gerçekten sen zenginsin diye bir özelliğin yok bidaha ismimide ağzına almazsan sevinirim.Charı alcak olursan pm atman yeterli.İyi forumlar.BaY_SamuraY demiş ki:bnm para war sen takma orasına eheheh 1500tl varda harcayasım gelmiocafe de 600tl para verioalr yapcak bişi yok
500 ü zaten aylık takılma masrafım 100 100 atıom bi kenera birikti böyle böyle eheheh
limited şirket kurcam sorma msn ekle snn konu altına yazım bak ordan :)
Bu Job sistemi ile yeni egy weapon görevi de gelecek die bi söylenti wardı o rivayet mi acaba ?extraloob demiş ki:Salı günü gelecek linkler.
Rivayet sen joymax olsan herseyi bir kerede koyarmısın aynı legend içine sonra ne yapacak adamlarGoodLucky demiş ki:Bu Job sistemi ile yeni egy weapon görevi de gelecek die bi söylenti wardı o rivayet mi acaba ?extraloob demiş ki:Salı günü gelecek linkler.
extraloob demiş ki:fii tarihinde duyurmuştuk bölümlerimizi bile açmıştık kısacası extraloob.com okuyucuları buna hazırdı![]()
joseph99 demiş ki:extraloob demiş ki:fii tarihinde duyurmuştuk bölümlerimizi bile açmıştık kısacası extraloob.com okuyucuları buna hazırdı![]()
ilklerin efendisi extraLOOB okan abi yeni sw gelecekmi acaba 2000 silkle başlamayı düşünüyomda tşk ...
extraloob demiş ki:joseph99 demiş ki:extraloob demiş ki:fii tarihinde duyurmuştuk bölümlerimizi bile açmıştık kısacası extraloob.com okuyucuları buna hazırdı![]()
ilklerin efendisi extraLOOB okan abi yeni sw gelecekmi acaba 2000 silkle başlamayı düşünüyomda tşk ...
%100 gelecek.