tamam sen haklısın ve ben sıkıyorum tamam mı? Hadi iyi forumlar sana.Gelince görücez sıkma canını.Arkadaşın yazdıklarının ss'sini editleyim eklerim.BaY_SamuraY demiş ki:Sarp sıkıo gene inanmayınsarp ne zaman bişi dese tersi çıkar genelde :) Adam Negatif Eleman gibi
Dual Weapon Diosunda Be adamım Dual Weapon CHAR BAK ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM [DUAL WEAPON CH CHAR EZİKTİR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!] Dual Weapon Çarı 1vs1 De Bi Wizard Bile Çok Kolay Alır..örnek snn ezik class ı bahsedim sarp
glavie/blade bu class hep eziktir
phy defans yönünden baya düşüktür. Yani Yediği Damaqeleri 3x Yer
![]()
bni sw de bilen bilir SamuraY da oynarken çok kesdim böyle dual weapon olsun hybird olsun vs vs
dual weapon ezik çardır burdan kral çar die tanıtmanın alemi yok
![]()
Yeğenlere verdim charıBaY_SamuraY demiş ki:Az İntiba Plez Bu Arada Sarp Senin CollaTeraL i Samarda Yerden Yere Çarpıolar![]()
Haberin oLa axaxaxa :) gelceksen gene alex e bklerim :) AnatoliaBoy bildiğin gibi pm atta kasim seni peh :)))
la wallahi alem adamsın axaxa o çarı alcaksan geri alNiNCaSu demiş ki:Yeğenlere verdim charıBaY_SamuraY demiş ki:Az İntiba Plez Bu Arada Sarp Senin CollaTeraL i Samarda Yerden Yere Çarpıolar![]()
Haberin oLa axaxaxa :) gelceksen gene alex e bklerim :) AnatoliaBoy bildiğin gibi pm atta kasim seni peh :)))
tamam pm atarım kasarsın artık kasabilirsen tabi
![]()
Adı üstünde oyunBaY_SamuraY demiş ki:la wallahi alem adamsın axaxa o çarı alcaksan geri alNiNCaSu demiş ki:Yeğenlere verdim charıBaY_SamuraY demiş ki:Az İntiba Plez Bu Arada Sarp Senin CollaTeraL i Samarda Yerden Yere Çarpıolar![]()
tamam pm atarım kasarsın artık kasabilirsen tabi
![]()
ne zmn görsem samarda yerden yere vuruolar dual weapon dan onu glavie/cold/fire çevir tavsiyem.sağlam olursa öyle olur pm at sn bana ben kasarım ahaha axaxa ben kendime şuan bi glavie kasıorum örnek
glavie/cold/fire yeni system
![]()
pehhhh
P