tmm diyelimki öyle illimünati ama gördüğüm kadarıyla 2 ayrı dres almışsın ve bunları almak için silk almış olman lazım yani millete ders vermek için güya !!!! video çekmişsin ama önce kendi söküğünü dikmen lazım değilmiydi kardeş ?? oyunu oynayan illüminatiye para vermiyor zevkine kendi zevkine para veriyor kimsede burda şu simgede var şu olur bu olur demiyor.

bu illimünati örneklerini verene kadar hiç dikkatimi çekmemişti.Aksine güzel yapıtlar deyip geçiyordum şimdi ise bi anlam arar oldum...bu çok göreceli bi olay sonuçta günlük yaşantıda kullandığımız onca şey ithal ve bunları yapan insanlarda yabancı gerek dinleri gerek dilleri o zaman bunlarlada bi bağlantı kurmak gerek öle değil mi? Bu yüzden boşverin gitsin...hala 105 olamadım morallerim çok bozuk :///

saçmalamayın o zaman elin gavuru da constantinople daki camileri sokakları gezip bize aynılarını sölesin işte o zaman gülerim :)) Her yerin kendine özgü bir anlamı var adamlar o yeri yansıtmıyor o yerin dinini de yansıtıyor neden öbür townlarda cami değilde kilise var sanıyorsunuz.oyunu saptırmayın milletin aklını karıştırmayın. olmadi:

bu oyun taa ipek yolu zamanını anlatıyor.O zamanda mimari bu şekildeydi.Bu bakış açısı ile alakalı bir kilise çok harika olabilir içini gezerken hayran kalabilirsin ama kimse sana gel Hıristiyan ol die diretmez aynı şekilde Camilerimizde öle mimarisi ile tüm dünyayı kendine hayran bırakan camilerimiz var ama hiç birinde gelin müslüman olmalısınız diye dayatma diretme yapılmaz...sonuçta bu oyun evrensel bir oyun birçok noktaya değinilecek ama irade denen birşey var tabi kullanmasını bilen için

Yukarı Alt