Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Ayıptır diyorum başka bişeyde söylemiyorum...
Link paylaşılana kadar konuya girmeyeceğim.

Extraloob buradan sana sesleniyorum..

Dostum bak diyorsun 500 mesaj altlarına vermeyelim sonra diyorsun vip üyelere özel yapıcağız böyle işleri adam sizin sitenize üye olmus güzel güzel vakit geçiriyor fakat siz onlara bir gelecek hazırlamazsanız adam neden dursun sitede sadece para için yapıyorsun sanki.. vip üyelik alsınlar hizmet sunalım söyleyim ben böyle yaparsanız 1-2 kişiden fazla kimseyi kazanamazsanız onlara bir gelecek hazırlayacaksınız ki onlarda sizin sitenizden bir şeyler yapsın adam 30 mesajı var siz bunu paylasmıyorsunuz forumdan bıkar her sey para için anasayfaya giriyoruz koca bi sayfa dolusu reklam bunlarda mı burdaki üyeler için bırakın Allah aşkına sacmalamayın ya paslasıcaksanız adam gibi paylasın emeğiniz calınabilir o var fakat, karsılığını ve olan güveni cidden kazanırsınız fakat sizin bunu okuyacağınızı bile sanmıyorum neyse bos bos durmaya devam edin siz ve tüm üyelere söylüyorum BOSUNA BEKLEMEYİN LİNKİ ANCA *** ALIRSINIZ !

0sse.mp3 demiş ki:
Şahsi Çharıma Yüklemedim Bi Üyelik Açıp GLobal FElan aliyim Magic Pop Takılıyım Okan Abi Çok Sağol :D

Hıhı tabi tabi yüklersin yavaşş yükle hacım ortada program yokkkkk kim yiyosun sen varsa video cekte koy adam daha programı yayınlamamış siz yüklüyoz diyosunuz zaten sizde olsa hemen yayınlardınız hani derler ya ilklerin efendisi extraloob . :detective:

Ps: amacınız milleti kızdırmak mı veya topici hit tutmak mı kasıtlı yapıyorsun bunu :rolleyes1:

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt