Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Arcadia demiş ki:
extraloob demiş ki:
Arcadia demiş ki:
zaman herşeyin ilacıdır.8)

eski glob kuzum hoşgeldinnn :muck: :kalp:
hoşbulduk :beer:

ps : sıfırdan bir başlangıç yapmak istiyorum artık eskide kalan herşeyi unutup yepyeni bir arc ile dönmek istiyorum şaşırtacağım herkesi bu eski arc mi diyecekler. 8)

hadi hayırlısı kuzum Mart KEdisi Partsi geliyor ona yetiştir kendini :muck: :thumbsup:

extraloob demiş ki:
hadi hayırlısı kuzum Mart KEdisi Partsi geliyor ona yetiştir kendini :muck: :thumbsup:
eski rütbemde olmasam bile derinden fena işler yürütüyorum çok güzel projelere atılacağım eskisi gibi çok az kaldı çook :curtain:

İçinizde Link i yayan biri var bnce o kurdu ayıklayınız içizden ^^ . O kişi akşama atacam Linki işim var akşama qeLicem dedi xD Kndisi Knkym oLur :D

Anlıyamadığım tek şey şu bu program paylaşılacakmı ? Paylaşmayacaksanız açıklayın millet kendini yemesin burda gelsede yüklesek diye.

Senius demiş ki:
Anlıyamadığım tek şey şu bu program paylaşılacakmı ? Hyperion ve okan abi paylaşmayacaklarını ima ediyorlar paylaşmayacaksanız açıklayın millet kendini yemesin burda gelsede yüklesek diye.
Sen oLan Paylasırmısın lol . Sende baska yerlerden iLLeqaL yollar ile bulacaksın. Sonra qeLiceksin burada vericeksin yayıcaksın Linki Sonra bazı (Çakallar) Sap gbi kalıcak ortada :) . Post Kasma bitecek Bu Konu iptal olcak Site Raiting artmicak. Dün ki yorumumda söyLediğim gbi amacı paylası ise ayakta alkışlarız ama Saytekarlıksa o onun kendi gruru ve varsa kendi yüzzsüzlüdür .

extraloob demiş ki:
Spyware demiş ki:
0sse.mp3 demiş ki:
Arkadaşlar Link var Bende Sizde Gözükmüyormu ? xD
Milleti kudurtmayı ve aklını bulandırmayı kes !

spyware sakin kuzum osse espri yapmış gayet komik bende :mrgreen: :twisted:
Arkadaşlar Şaka yapıyorum Link Bende Olsa Bile Alamam Çünkü Erkomdan Silk almadım ben :D

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt