hoşbuldukextraloob demiş ki:

ps : sıfırdan bir başlangıç yapmak istiyorum artık eskide kalan herşeyi unutup yepyeni bir arc ile dönmek istiyorum şaşırtacağım herkesi bu eski arc mi diyecekler.

hoşbuldukextraloob demiş ki:
Arcadia demiş ki:hoşbuldukextraloob demiş ki:![]()
ps : sıfırdan bir başlangıç yapmak istiyorum artık eskide kalan herşeyi unutup yepyeni bir arc ile dönmek istiyorum şaşırtacağım herkesi bu eski arc mi diyecekler.![]()
eski rütbemde olmasam bile derinden fena işler yürütüyorum çok güzel projelere atılacağım eskisi gibi çok az kaldı çookextraloob demiş ki:hadi hayırlısı kuzum Mart KEdisi Partsi geliyor ona yetiştir kendini![]()
![]()
O kişi SöyLersem ?Hyperion demiş ki:kimse yayamaz![]()
Evet cünkü fakeHyperion demiş ki:kimse yayamaz![]()
Senius demiş ki:Anlıyamadığım tek şey şu bu program paylaşılacakmı ? Paylaşmayacaksanız açıklayın millet kendini yemesin burda gelsede yüklesek diye.
Milleti kudurtmayı ve aklını bulandırmayı kes !0sse.mp3 demiş ki:Arkadaşlar Link var Bende Sizde Gözükmüyormu ? xD
Sen oLan Paylasırmısın lol . Sende baska yerlerden iLLeqaL yollar ile bulacaksın. Sonra qeLiceksin burada vericeksin yayıcaksın Linki Sonra bazı (Çakallar) Sap gbi kalıcak ortada :) . Post Kasma bitecek Bu Konu iptal olcak Site Raiting artmicak. Dün ki yorumumda söyLediğim gbi amacı paylası ise ayakta alkışlarız ama Saytekarlıksa o onun kendi gruru ve varsa kendi yüzzsüzlüdür .Senius demiş ki:Anlıyamadığım tek şey şu bu program paylaşılacakmı ? Hyperion ve okan abi paylaşmayacaklarını ima ediyorlar paylaşmayacaksanız açıklayın millet kendini yemesin burda gelsede yüklesek diye.
Spyware demiş ki:Milleti kudurtmayı ve aklını bulandırmayı kes !0sse.mp3 demiş ki:Arkadaşlar Link var Bende Sizde Gözükmüyormu ? xD
Arkadaşlar Şaka yapıyorum Link Bende Olsa Bile Alamam Çünkü Erkomdan Silk almadım benextraloob demiş ki:Spyware demiş ki:Milleti kudurtmayı ve aklını bulandırmayı kes !0sse.mp3 demiş ki:Arkadaşlar Link var Bende Sizde Gözükmüyormu ? xD
spyware sakin kuzum osse espri yapmış gayet komik bende![]()
![]()