Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
extraloob demiş ki:
hmzsnmz demiş ki:
:lol:

İşte adamlar o kadar seviyorlar ki bizleri kopamıyorlar , ne kadar suç işleseler de banlasakta yeni üyelikler alıp takılıyorlar burada ^^

dünyanın bir numaralı silkroad online bilgi paylaşım sitesi http://www.extraloob.com

bu bağlamda söylenecek çok birşey yok bu topicte gördük ki sömürücüler var bu yüzden VIP üyelere özel yapacağız artık bu işleri 8)
:confused1: :confused1: :confused1:

_Dejavu demiş ki:
işine geleni paylaşıp işine gelmeyeni paylaşmıcaksan buraya paylaşım sitesi demiyeceksiniz.! ya bu bilgiyi insanlara 5 gün sonra vericektiniz yada bilgiyi verip linki vericez deyip kıvrandırmayacaktınız..! ben şöyle baktım foruma gecede göz atmıştım o kadar insan beklemiş bu reva mı? hee şuda var forumun horozu sizlersiniz tavuk olan üyeleriniz bunu unutmuş gibisin.! bu kadar adam olmasa bu site bu hale gelemezdi... ( tavuk horoz benzetmesini sen yaptığın için yaptım kimseyi hayvana benzetmek huyum değildir.) son olarak en yetkili ağız link vermiyeceğini söylesin millet beklemesin.eğer bu arkadaşımızda yetkili kişiyse duydunuz 5 gün sonra :)
+1

0sse.mp3 demiş ki:
hahaha Okan abi diyiyorki Vip Üyelere Verilecekmiş Ben Alıcam :D
VIP üyelere özel olacaksa bu site paralı hala dönüşsün o zaman.Joymax gibi olmaya başladı exl artık.Forum sitesinin amacı paylaşımdır.

ben böyle bir bencillik görmedim bu zamandan sonra kesinlikle sitede kalmıyorum bunun adı tamamen bencillik biz neciyiz burada zamanında joymax a demediğini bırakmayan extraloob joymax'ın izinde yürüyor lanet olsun sizin insanlığınızada sitenizede benim üyeliğimi banlarsanız sevinirim tek sevineceğim şey bu !!!

genenha demiş ki:
ben böyle bir bencillik görmedim bu zamandan sonra kesinlikle sitede kalmıyorum bunun adı tamamen bencillik biz neciyiz burada zamanında joymax a demediğini bırakmayan extraloob joymax'ın izinde yürüyor lanet olsun sizin insanlığınızada sitenizede benim üyeliğimi banlarsanız sevinirim tek sevineceğim şey bu !!!
kk

genenha demiş ki:
:byes:

hala bekliyosunuz ya adamlar diyor işte paran varsa alıyosun paran yoksa 3ün1ini alıosun bu kadar olay bu...

böyle programlardan uzak durun zamanında başı yanmış biri olarak sölüyorum böyle forum sitelerinden indirdiğiniz dosyalar yüzünden soyuluyorsunuz :wink1:

0sse.mp3 demiş ki:
hahaha Okan abi diyiyorki Vip Üyelere Verilecekmiş Ben Alıcam :D
saçma.... biz insan değiliz demekki :oops: ne farkımız var vip üyeliklerle ? ! sizde insansıınız bizde 2-3 kuruşa böyle birşey yapılmaz

NeoSky demiş ki:
böyle programlardan uzak durun zamanında başı yanmış biri olarak sölüyorum böyle forum sitelerinden indirdiğiniz dosyalar yüzünden soyuluyorsunuz :wink1:
Extraloobun böyle bişi yapcağını sanmam yani inş :mrgreen:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Son düzenleme:
extraloob demiş ki:
extraloob demiş ki:
SILKROAD EPIN GENERATOR - GENE ERKOM AÇIK

Bu programla Silk Yükleme ekranına gelip Turkish e-pin ERKOM seçilip 50 Silk yüklemesi yapılabilir.

Video'da herşey açık ve net görülmektedir, bilginize sunarız.

http://www.youtube.com/watch?v=VSJn_M21vPs&feature=player_embedded

Programı Modifiye Ettik :

topic'te ilk mesajımı görüyorsunuz değil mi başka söze gerek yok :mrgreen:
Hedefine Ulaştığına Sevindim... :thumbsup: (Çakal)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
İlk mesajınıgörüyoruzda link nerde vercem vercem dedin sabahtan beri bekliyoruz

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt