extraloob demiş ki:hmzsnmz demiş ki:
İşte adamlar o kadar seviyorlar ki bizleri kopamıyorlar , ne kadar suç işleseler de banlasakta yeni üyelikler alıp takılıyorlar burada ^^
dünyanın bir numaralı silkroad online bilgi paylaşım sitesi http://www.extraloob.com
bu bağlamda söylenecek çok birşey yok bu topicte gördük ki sömürücüler var bu yüzden VIP üyelere özel yapacağız artık bu işleri![]()
+1_Dejavu demiş ki:işine geleni paylaşıp işine gelmeyeni paylaşmıcaksan buraya paylaşım sitesi demiyeceksiniz.! ya bu bilgiyi insanlara 5 gün sonra vericektiniz yada bilgiyi verip linki vericez deyip kıvrandırmayacaktınız..! ben şöyle baktım foruma gecede göz atmıştım o kadar insan beklemiş bu reva mı? hee şuda var forumun horozu sizlersiniz tavuk olan üyeleriniz bunu unutmuş gibisin.! bu kadar adam olmasa bu site bu hale gelemezdi... ( tavuk horoz benzetmesini sen yaptığın için yaptım kimseyi hayvana benzetmek huyum değildir.) son olarak en yetkili ağız link vermiyeceğini söylesin millet beklemesin.eğer bu arkadaşımızda yetkili kişiyse duydunuz 5 gün sonra :)
VIP üyelere özel olacaksa bu site paralı hala dönüşsün o zaman.Joymax gibi olmaya başladı exl artık.Forum sitesinin amacı paylaşımdır.0sse.mp3 demiş ki:hahaha Okan abi diyiyorki Vip Üyelere Verilecekmiş Ben Alıcam![]()
kkgenenha demiş ki:ben böyle bir bencillik görmedim bu zamandan sonra kesinlikle sitede kalmıyorum bunun adı tamamen bencillik biz neciyiz burada zamanında joymax a demediğini bırakmayan extraloob joymax'ın izinde yürüyor lanet olsun sizin insanlığınızada sitenizede benim üyeliğimi banlarsanız sevinirim tek sevineceğim şey bu !!!
Bir açıklama yapmak bu kadar zormu?SoGood demiş ki:Okan abi programla ilgili bir açıklama yapsanız iyi olur.![]()
genenha demiş ki:ben böyle bir bencillik görmedim bu zamandan sonra kesinlikle sitede kalmıyorum bunun adı tamamen bencillik biz neciyiz burada zamanında joymax a demediğini bırakmayan extraloob joymax'ın izinde yürüyor lanet olsun sizin insanlığınızada sitenizede benim üyeliğimi banlarsanız sevinirim tek sevineceğim şey bu !!!
saçma.... biz insan değiliz demekki0sse.mp3 demiş ki:hahaha Okan abi diyiyorki Vip Üyelere Verilecekmiş Ben Alıcam![]()
[V]ery mportant [P]ersonJustFun demiş ki:saçma.... biz insan değiliz demekki0sse.mp3 demiş ki:hahaha Okan abi diyiyorki Vip Üyelere Verilecekmiş Ben Alıcam![]()
ne farkımız var vip üyeliklerle ? ! sizde insansıınız bizde 2-3 kuruşa böyle birşey yapılmaz
Extraloobun böyle bişi yapcağını sanmam yani inşNeoSky demiş ki:böyle programlardan uzak durun zamanında başı yanmış biri olarak sölüyorum böyle forum sitelerinden indirdiğiniz dosyalar yüzünden soyuluyorsunuz![]()
extraloob demiş ki:SILKROAD EPIN GENERATOR - GENE ERKOM AÇIK![]()
![]()
Bu programla Silk Yükleme ekranına gelip Turkish e-pin ERKOM seçilip 50 Silk yüklemesi yapılabilir.![]()
![]()
Video'da herşey açık ve net görülmektedir, bilginize sunarız.![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=VSJn_M21vPs&feature=player_embedded
Programı Modifiye Ettik :
![]()
Hedefine Ulaştığına Sevindim...extraloob demiş ki:extraloob demiş ki:SILKROAD EPIN GENERATOR - GENE ERKOM AÇIK![]()
![]()
Bu programla Silk Yükleme ekranına gelip Turkish e-pin ERKOM seçilip 50 Silk yüklemesi yapılabilir.![]()
![]()
Video'da herşey açık ve net görülmektedir, bilginize sunarız.![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=VSJn_M21vPs&feature=player_embedded
Programı Modifiye Ettik :
![]()
topic'te ilk mesajımı görüyorsunuz değil mi başka söze gerek yok![]()