İster İnanın İster İnanmayın Elinde Erkom e-pin olan varsa Gönderebilirmi bana ?
![]() |
Ben gönderirim ama programıda isterim0sse.mp3 demiş ki:İster İnanın İster İnanmayın Elinde Erkom e-pin olan varsa Gönderebilirmi bana ?
Elimde bir sürü erkom e-pin var. Sen bana prog. gönder. Bende sana e*pin vereyim.0sse.mp3 demiş ki:İster İnanın İster İnanmayın Elinde Erkom e-pin olan varsa Gönderebilirmi bana ?
Var diyoz ya ama programıda gönderirsin bana0sse.mp3 demiş ki:Hadi Arkadaşlar Elinde Erkom E-pin Olan yokmu ?
Şaka yapmıyorsan göndereyim hemen ?0sse.mp3 demiş ki:Yok Kardeşim Prog Gönderemem E-pin Gönderin Sizede Silk veririm
Ne Şakası Ya Kardeşim Gönder sen Ö.mdenSenius demiş ki:Şaka yapmıyorsan göndereyim hemen ?0sse.mp3 demiş ki:Yok Kardeşim Prog Gönderemem E-pin Gönderin Sizede Silk veririm![]()
Osse s*ctın yeter.0sse.mp3 demiş ki:Hadi Arkadaşlar Elinde Erkom E-pin Olan yokmu ?
Görmemişin bi VIP üyeliği olmuş... Yeter bu kadar bu topicte yaptığın tek şey milleti kışkırtmak.0sse.mp3 demiş ki:Ne Şakası Ya Kardeşim Gönder sen Ö.mdenSenius demiş ki:Şaka yapmıyorsan göndereyim hemen ?0sse.mp3 demiş ki:Yok Kardeşim Prog Gönderemem E-pin Gönderin Sizede Silk veririm![]()
Amacı kendine küfrettirip bize ban yedirmek heralde.JetHomme demiş ki:Osse s*ctın yeter.0sse.mp3 demiş ki:Hadi Arkadaşlar Elinde Erkom E-pin Olan yokmu ?
ö.m den erkom e-pin istemişsin vereyim ama hakkımı bende isterim0sse.mp3 demiş ki:Ne Şakası Ya Kardeşim Gönder sen Ö.mdenSenius demiş ki:Şaka yapmıyorsan göndereyim hemen ?0sse.mp3 demiş ki:Yok Kardeşim Prog Gönderemem E-pin Gönderin Sizede Silk veririm![]()
Amacın nedir ?0sse.mp3 demiş ki:Şahsi Çharıma Yüklemedim Bi Üyelik Açıp GLobal FElan aliyim Magic Pop Takılıyım Okan Abi Çok Sağol![]()
0sse.mp3 demiş ki:Şahsi Çharıma Yüklemedim Bi Üyelik Açıp GLobal FElan aliyim Magic Pop Takılıyım Okan Abi Çok Sağol![]()