![]() |
Hayır sadece okan abide varJetHomme demiş ki:Vip ve g.mod üstü üyelere veriliyor büyük ihitmalle.
gerçekten böylemi düşünüyorsun ?JetHomme demiş ki:Vip ve g.mod üstü üyelere veriliyor büyük ihitmalle.
Emin oLma İçlerin de 1 kişide daha var xDzortt demiş ki:Hayır sadece okan abide var
Okan abinin dediğini duymadınmı sadece Viplere olabilir die.Zeratul demiş ki:gerçekten böylemi düşünüyorsun ?JetHomme demiş ki:Vip ve g.mod üstü üyelere veriliyor büyük ihitmalle.
exl burası paylaşılıcak birşey varsa '' herkeze '' dir.
YokGo2Hell demiş ki:Emin oLma İçlerin de 1 kişide daha var xDzortt demiş ki:Hayır sadece okan abide var
26 Saat oldu...Zeratul demiş ki:bekleyelim görelim.
Ya ortada program yok 1. mesajta bi gump yapıp oraya koymayla program var denmez.Bug'u bulan adam yayınlamadı.Tabi extraloob babasının oglu hemen vermiştir.Ben bekliyorum 1. elden almayı0sse.mp3 demiş ki:Kardeşim baştan sonra Mesajları Okursan Okan Abi ORda Vip'lere Vericez Dedi![]()
Saat 9 dan sonra pm at bebeim ^^zortt demiş ki:YokGo2Hell demiş ki:Emin oLma İçlerin de 1 kişide daha var xDzortt demiş ki:Hayır sadece okan abide var![]()
Bu şakaysa hiç hoş değil,değilse yaptığın terbiyesizlik.0sse.mp3 demiş ki:Okan Abi Tamam Proğram Linkini Bana Ö.m İle Gönderdinde abicim Bende Erkom E-pin yok Onuda Gönderirsmisin?
Osse artık yemiyor millet tamam yeter0sse.mp3 demiş ki:Okan Abi Tamam Proğram Linkini Bana Ö.m İle Gönderdinde abicim Bende Erkom E-pin yok Onuda Gönderirsmisin?