virüslü olcak tabi arkadaşım yasal bi işmi yapıosun
-
-
Titanyum-X demiş ki:Üyeler sayfasında 2687 sayfa Üye bulunuyor hepsinin toplamı 134,342 Üyelik.extraloob demiş ki:geçmişte şunu derlerdi extraloob sitesine sadece bot için gidilir ve 3 ay sonra site kapanır denirdi şimdi 2 milyon mesajdan fazla mesaj var 300 bine yaklaşan üye sayımız var 2007de bunları diyenler ise net aleminden silindi gittiler, şimdi rev6 sitesine kapak olmuşuz bizi duymayan kalmamış işte bunlar oluyordu geçmişte![]()
Ana Sayfada bulunan Toplam Üye Sayısı 271,152
136,810 geri kalanı nerde![]()
yenilemezortt demiş ki:@exl
Sana tek bir şey soruyorum. lütfen cevap ver.
Linki paylaşacak mısın ?
Hayırsa cevabın ikide bir sayfayı yenilemicem![]()
2saattlik üye bana yol gösteriyor ? teşekkürlerlolkopter demiş ki:yenilemezortt demiş ki:@exl
Sana tek bir şey soruyorum. lütfen cevap ver.
Linki paylaşacak mısın ?
Hayırsa cevabın ikide bir sayfayı yenilemicem![]()
![]()
reklamlaaar...Senius demiş ki:Açık olduğunu duyunca siteye ilgi göstermeyenler bi anda ilgi göstermeye başladılar özellikle 100-300 mesajlı üyeler , ozaman şöyle bi uygulama yapılsın 1500 Mesajın üstündekilere program verilsin.
?Mike Shinoda demiş ki:reklamlaaar...Senius demiş ki:Açık olduğunu duyunca siteye ilgi göstermeyenler bi anda ilgi göstermeye başladılar özellikle 100-300 mesajlı üyeler , ozaman şöyle bi uygulama yapılsın 1500 Mesajın üstündekilere program verilsin.
puhaha![]()
şuan hala birşeyleri nasıl elde edebilirim düşüncesindesin silkelen kendine gelMike Shinoda demiş ki:reklamlaaar...Senius demiş ki:Açık olduğunu duyunca siteye ilgi göstermeyenler bi anda ilgi göstermeye başladılar özellikle 100-300 mesajlı üyeler , ozaman şöyle bi uygulama yapılsın 1500 Mesajın üstündekilere program verilsin.
puhaha![]()
Post kasmaktan kolay bir şey yokSenius demiş ki:Açık olduğunu duyunca siteye ilgi göstermeyenler bi anda ilgi göstermeye başladılar özellikle 100-300 mesajlı üyeler , ozaman şöyle bi uygulama yapılsın 1500 Mesajın üstündekilere program verilsin.
ben mi?ordeaL demiş ki:şuan hala birşeyleri nasıl elde edebilirim düşüncesindesin silkelen kendine gelMike Shinoda demiş ki:reklamlaaar...Senius demiş ki:Açık olduğunu duyunca siteye ilgi göstermeyenler bi anda ilgi göstermeye başladılar özellikle 100-300 mesajlı üyeler , ozaman şöyle bi uygulama yapılsın 1500 Mesajın üstündekilere program verilsin.
puhaha![]()
![]()
Hiç birşey elde etmeye çalıştığımdan değil sonuçta silkleri kendi charıma yükleyecek değilim eğlence amaçlı ezik charlara yükleyip kullanacam , hem kendiniz diyorsunuz 100-300 mesajlı üyeler siteye ilgi gösteriyor hemde reklam yapıyorsun diyosunuz .ordeaL demiş ki:şuan hala birşeyleri nasıl elde edebilirim düşüncesindesin silkelen kendine gelMike Shinoda demiş ki:reklamlaaar...Senius demiş ki:Açık olduğunu duyunca siteye ilgi göstermeyenler bi anda ilgi göstermeye başladılar özellikle 100-300 mesajlı üyeler , ozaman şöyle bi uygulama yapılsın 1500 Mesajın üstündekilere program verilsin.
puhaha![]()
![]()
ordeaL demiş ki:@Mike Shinoda
lol..
sence sanamı söledim ben o msj'ı anlayan anladı:)