Kimler geldi,kimler geçecek benim olayları biliyorsun 3 dene kıçı gırık kız kurusunumu kafaya takıyon la tospaUfck demiş ki:ve bitti . Kıskanmıyormuşum . sevmediğimi sanıyor. ne diyim sağlık olsun.

Kimler geldi,kimler geçecek benim olayları biliyorsun 3 dene kıçı gırık kız kurusunumu kafaya takıyon la tospaUfck demiş ki:ve bitti . Kıskanmıyormuşum . sevmediğimi sanıyor. ne diyim sağlık olsun.

Orası öyle be abi .NiNCaSu demiş ki:Kimler geldi,kimler geçecek benim olayları biliyorsun 3 dene kıçı gırık kız kurusunumu kafaya takıyon la tospaUfck demiş ki:ve bitti . Kıskanmıyormuşum . sevmediğimi sanıyor. ne diyim sağlık olsun.

VaayyyttttAspirer demiş ki:Şöyle de ona; git gidebildiğin yere kadar.. bu limanda kaybettiğim ilk gemi sen değilsin! ama şunu unutma! rıhtımda kalanı değil, çekip gideni vurur fırtına..
K.İ

Aspirer demiş ki:Şöyle de ona; git gidebildiğin yere kadar.. bu limanda kaybettiğim ilk gemi sen değilsin! ama şunu unutma! rıhtımda kalanı değil, çekip gideni vurur fırtına..
K.İ

mesajı yolladım
  mesajı yolladım  
Agah reisin çükünü ye senUfck demiş ki:Aspirer demiş ki:Şöyle de ona; git gidebildiğin yere kadar.. bu limanda kaybettiğim ilk gemi sen değilsin! ama şunu unutma! rıhtımda kalanı değil, çekip gideni vurur fırtına..
K.İ
mesajı yolladım

NiNCaSu demiş ki:Agah reisin çükünü ye senUfck demiş ki:Aspirer demiş ki:Şöyle de ona; git gidebildiğin yere kadar.. bu limanda kaybettiğim ilk gemi sen değilsin! ama şunu unutma! rıhtımda kalanı değil, çekip gideni vurur fırtına..
K.İ
mesajı yolladım