Onun ben.. Neyse konuyu saptırmayalım.Autumn demiş ki:Cerrrrrrrrrrrrrrrrrrrahpaşalı kardeşimiz noldu ?ironEyE demiş ki:Bu hafta içerisinde olacak kanka.Şu piyano kursundaki kız meselesinde baya gelişme kaydettim.
![]()

Onun ben.. Neyse konuyu saptırmayalım.Autumn demiş ki:Cerrrrrrrrrrrrrrrrrrrahpaşalı kardeşimiz noldu ?ironEyE demiş ki:Bu hafta içerisinde olacak kanka.Şu piyano kursundaki kız meselesinde baya gelişme kaydettim.
![]()
Noldu yani nereye kayboldu ?ironEyE demiş ki:Onun ben.. Neyse konuyu saptırmayalım.Autumn demiş ki:Cerrrrrrrrrrrrrrrrrrrahpaşalı kardeşimiz noldu ?ironEyE demiş ki:Bu hafta içerisinde olacak kanka.Şu piyano kursundaki kız meselesinde baya gelişme kaydettim.
![]()
![]()
ImmorTaLGoD demiş ki:Seven adam kıskanmaz kendisine güvenmeyen adam kıskanır.Eğer seni başka birisiyle aldatamayacak kadar deli edebilirsen kızı zaten başkasına bakmaz.Başkasının kıza bakmasında ise bir problem yok kaliteli yatırım yapmışsınız demektir.Evinizde herkesin görmek istediği Mona Lisa tablosu varmış gibi![]()
hahaha olabilir aslındaUnDeFeateD demiş ki:ImmorTaLGoD demiş ki:Seven adam kıskanmaz kendisine güvenmeyen adam kıskanır.Eğer seni başka birisiyle aldatamayacak kadar deli edebilirsen kızı zaten başkasına bakmaz.Başkasının kıza bakmasında ise bir problem yok kaliteli yatırım yapmışsınız demektir.Evinizde herkesin görmek istediği Mona Lisa tablosu varmış gibi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sevdiğini kaybetme korkusu ve insanın özgüveninin olmaması kıskançlığa itiyor çok doğru demişsin..
ufuk kıza bu başlığın linkini at sorun kalmaz![]()
Lenneth demiş ki:Aşırı kıskanırım.
ohoooo sözlerimden alıntı yapıyorsunuz artık?Autumn demiş ki:Cerrrrrrrrrrrrrrrrrrrahpaşalı kardeşimiz noldu ?ironEyE demiş ki:Bu hafta içerisinde olacak kanka.Şu piyano kursundaki kız meselesinde baya gelişme kaydettim.
![]()
Abi aklıma geldikçe gülüyorum yaContinuum demiş ki:ohoooo sözlerimden alıntı yapıyorsunuz artık?Autumn demiş ki:Cerrrrrrrrrrrrrrrrrrrahpaşalı kardeşimiz noldu ?ironEyE demiş ki:Bu hafta içerisinde olacak kanka.Şu piyano kursundaki kız meselesinde baya gelişme kaydettim.
![]()
![]()
deli gibi kıskanmanında bir alemi yok . çok kıskanmak bence güvensizliğide gösterir.jVardin demiş ki:Kızlar kıskanılmak veya kıskanılmamak istediklerinde bunu belli ederler sende ona göre kıskanıp , kıskanmassan sorun olmaz.
bunu bende dediğim zaman seven kıskanır diyip tuttuyorToxic demiş ki:Güveniyorsan Kıskanmıyacaksın Abi , Seviyorum ama kıskanmıyorum.
Haha Oda İyimiş Allah Kolaylık VersinUfck demiş ki:bunu bende dediğim zaman seven kıskanır diyip tuttuyorToxic demiş ki:Güveniyorsan Kıskanmıyacaksın Abi , Seviyorum ama kıskanmıyorum.![]()
Welcome to our club.Ufck demiş ki:ve bitti . Kıskanmıyormuşum . sevmediğimi sanıyor. ne diyim sağlık olsun.
ThanksAutumn demiş ki:Welcome to our club.Ufck demiş ki:ve bitti . Kıskanmıyormuşum . sevmediğimi sanıyor. ne diyim sağlık olsun.
Takma kafana yeğen sen kıskan gerisine karışmaUfck demiş ki:agah abi kıskanıyorum fakat kızı çok sıkmak istemiyorum çok sıkarsan elbet insan sıkılır ama kız bunu anlamıyorAspirer demiş ki:Tabiki kadınını kıskanacaksın.. Ama dozunu kaçırmayacaksın Bunu ona azda olsa belli edeceksin kadın milleti yetinmeyi bilmeyen varlıklardır.. Sen ne kadar fazla verirsen ver dahasını isterler. Ölçüleri elinde tutacaksın kıskandıgını belli ediceksin ama bunu onun istemesine müsade etmeyeceksin eğerki bi kadın senin onu kıskanmanı istiyorsa bu kararı o değil sen vereceksin. Ne 1 gram fazla Nede 1 gram eksik yoksa ipin ucu kaçar sonra böyle karaları bağlarsınkıskanmıyorsun diyor
![]()