dediğim gibi kıza güveniyorum fakat kıskanmayıda ayarında yapıyorum ama gene suçlu benim gene ben :/

Takımı
Besiktas
Kıskan kıskan trip falan atsalarda bu onları en mutlu eden şeylerdendir

ImmorTaLGoD demiş ki:
Seven adam kıskanmaz kendisine güvenmeyen adam kıskanır.Eğer seni başka birisiyle aldatamayacak kadar deli edebilirsen kızı zaten başkasına bakmaz.Başkasının kıza bakmasında ise bir problem yok kaliteli yatırım yapmışsınız demektir.Evinizde herkesin görmek istediği Mona Lisa tablosu varmış gibi :oldie:
:buddha: :buddha: :buddha: :buddha: :buddha:

sevdiğini kaybetme korkusu ve insanın özgüveninin olmaması kıskançlığa itiyor çok doğru demişsin..

ufuk kıza bu başlığın linkini at sorun kalmaz :D

UnDeFeateD demiş ki:
ImmorTaLGoD demiş ki:
Seven adam kıskanmaz kendisine güvenmeyen adam kıskanır.Eğer seni başka birisiyle aldatamayacak kadar deli edebilirsen kızı zaten başkasına bakmaz.Başkasının kıza bakmasında ise bir problem yok kaliteli yatırım yapmışsınız demektir.Evinizde herkesin görmek istediği Mona Lisa tablosu varmış gibi :oldie:
:buddha: :buddha: :buddha: :buddha: :buddha:

sevdiğini kaybetme korkusu ve insanın özgüveninin olmaması kıskançlığa itiyor çok doğru demişsin..

ufuk kıza bu başlığın linkini at sorun kalmaz :D
hahaha olabilir aslında :D sonra der sen başkalarındanmı akıl alıyon birde ondan trip atar kız milleti :mrgreen:

Kızlar kıskanılmak veya kıskanılmamak istediklerinde bunu belli ederler sende ona göre kıskanıp , kıskanmassan sorun olmaz.

jVardin demiş ki:
Kızlar kıskanılmak veya kıskanılmamak istediklerinde bunu belli ederler sende ona göre kıskanıp , kıskanmassan sorun olmaz.
deli gibi kıskanmanında bir alemi yok . çok kıskanmak bence güvensizliğide gösterir.

Toxic

CreddyTitans
Takımı
Galatasaray
Güveniyorsan Kıskanmıyacaksın Abi , Seviyorum ama kıskanmıyorum.

Toxic demiş ki:
Güveniyorsan Kıskanmıyacaksın Abi , Seviyorum ama kıskanmıyorum.
bunu bende dediğim zaman seven kıskanır diyip tuttuyor daral:

ve bitti . Kıskanmıyormuşum . sevmediğimi sanıyor. ne diyim sağlık olsun.

Ufck demiş ki:
Aspirer demiş ki:
Tabiki kadınını kıskanacaksın.. Ama dozunu kaçırmayacaksın Bunu ona azda olsa belli edeceksin kadın milleti yetinmeyi bilmeyen varlıklardır.. Sen ne kadar fazla verirsen ver dahasını isterler. Ölçüleri elinde tutacaksın kıskandıgını belli ediceksin ama bunu onun istemesine müsade etmeyeceksin eğerki bi kadın senin onu kıskanmanı istiyorsa bu kararı o değil sen vereceksin. Ne 1 gram fazla Nede 1 gram eksik yoksa ipin ucu kaçar sonra böyle karaları bağlarsın
agah abi kıskanıyorum fakat kızı çok sıkmak istemiyorum çok sıkarsan elbet insan sıkılır ama kız bunu anlamıyor daral: kıskanmıyorsun diyor daral:
Takma kafana yeğen sen kıskan gerisine karışma :mrgreen:

Yukarı Alt