Kimler geldi,kimler geçecek benim olayları biliyorsun 3 dene kıçı gırık kız kurusunumu kafaya takıyon la tospaUfck demiş ki:ve bitti . Kıskanmıyormuşum . sevmediğimi sanıyor. ne diyim sağlık olsun.

![]() |
Kimler geldi,kimler geçecek benim olayları biliyorsun 3 dene kıçı gırık kız kurusunumu kafaya takıyon la tospaUfck demiş ki:ve bitti . Kıskanmıyormuşum . sevmediğimi sanıyor. ne diyim sağlık olsun.
Orası öyle be abi .NiNCaSu demiş ki:Kimler geldi,kimler geçecek benim olayları biliyorsun 3 dene kıçı gırık kız kurusunumu kafaya takıyon la tospaUfck demiş ki:ve bitti . Kıskanmıyormuşum . sevmediğimi sanıyor. ne diyim sağlık olsun.![]()
VaayyyttttAspirer demiş ki:Şöyle de ona; git gidebildiğin yere kadar.. bu limanda kaybettiğim ilk gemi sen değilsin! ama şunu unutma! rıhtımda kalanı değil, çekip gideni vurur fırtına..
K.İ
Aspirer demiş ki:Şöyle de ona; git gidebildiğin yere kadar.. bu limanda kaybettiğim ilk gemi sen değilsin! ama şunu unutma! rıhtımda kalanı değil, çekip gideni vurur fırtına..
K.İ
Agah reisin çükünü ye senUfck demiş ki:Aspirer demiş ki:Şöyle de ona; git gidebildiğin yere kadar.. bu limanda kaybettiğim ilk gemi sen değilsin! ama şunu unutma! rıhtımda kalanı değil, çekip gideni vurur fırtına..
K.İ![]()
mesajı yolladım
![]()
NiNCaSu demiş ki:Agah reisin çükünü ye senUfck demiş ki:Aspirer demiş ki:Şöyle de ona; git gidebildiğin yere kadar.. bu limanda kaybettiğim ilk gemi sen değilsin! ama şunu unutma! rıhtımda kalanı değil, çekip gideni vurur fırtına..
K.İ![]()
mesajı yolladım
![]()
![]()