chekc değil kardeşim oynuyor
![]() |
benim kardeşim oynuyorxDxD güzel kardeşim millete bilgilendirmek amacında söylüyoruz noobluk yapmayenilmez16188 demiş ki:ya tmm senin kardeşin oynuyor.Biz oynayamıyoz.![]()
cumartesi derken, bugün pazarpessimistic demiş ki:bugün oyundan hayır gelmez
cumartesş olduğu için çok fazla oyuna yükleniyor çok dc oluyor ben hiç dc yemezdim ben de yiyorum ilginç olan aynı ipde oynuyoz noob kardeşim yemiyor ben yiyorum![]()
hahahahavolkanka demiş ki:cumartesi derken, bugün pazarpessimistic demiş ki:bugün oyundan hayır gelmez
cumartesş olduğu için çok fazla oyuna yükleniyor çok dc oluyor ben hiç dc yemezdim ben de yiyorum ilginç olan aynı ipde oynuyoz noob kardeşim yemiyor ben yiyorum![]()
![]()
sen biraz hava alpessimistic demiş ki:bu arada kardeşim oynuyor
kardeşim birlikte bi party team kuralım mı tam benim kafadansınHighFlyah demiş ki:Çeneye bak ne çok konuşuyon sen ya![]()
Kardeşin Başka şeyle oynamasında sro oynasın :)pessimistic demiş ki:bu arada kardeşim oynuyor
volkanka demiş ki:sen biraz hava alpessimistic demiş ki:bu arada kardeşim oynuyor![]()
oyun açılırsa kurarsınız__neo74__ demiş ki:kardeşim birlikte bi party team kuralım mı tam benim kafadansınHighFlyah demiş ki:Çeneye bak ne çok konuşuyon sen ya![]()
![]()
![]()
Aynen.Bide bugün oyun açılmıyomuş.Kafayı yerim.volkanka demiş ki:oyun açılırsa kurarsınız__neo74__ demiş ki:kardeşim birlikte bi party team kuralım mı tam benim kafadansınHighFlyah demiş ki:Çeneye bak ne çok konuşuyon sen ya![]()
![]()
![]()
![]()