Aynen hep şu oyuna giren bebeler yüzünden afedersiniz ama bu gerizekalı insanlar yüzünden oyun kapanıyor bari gidin kasın birşey yapında oyun oynadığınıza deysin saçma sapan nicklerle boşboş sabit duruyolar.AFK'ler yani kısaca sürüyle kişi.TheBigDady demiş ki:shut down yine kapandı :S
Biz neyin derdindeyiz sen neyin derdindesin.deli50 demiş ki:Arkadaşlar İsro Acıkken Elite Sro nasıl accaz C8 Veriyor loaderle acınca Yardım eden yokmu bea :S
uyan geldikVittorio demiş ki:Ben oyundayım.
Herhalde bölüm full olduğu için check gözüküyor.
Kardes sen İsro oynamadıgın ıcın sende böyle bi sorun yok . İsro oynayanlarda war çözemiyorsan yorum atma !Can.Yilmaz demiş ki:Biz neyin derdindeyiz sen neyin derdindesin.deli50 demiş ki:Arkadaşlar İsro Acıkken Elite Sro nasıl accaz C8 Veriyor loaderle acınca Yardım eden yokmu bea :S
Kardeşim madem iSro'da oynuyorsun biraz sabret insanlar burada yeni silkroada başlamaçabası içinde sen loader derdindesin.Ayrıca bu yazdığın cevabın yeri burası değil iyi araştırırsan bulabilirsin belki server ile ilgili forum'da bulabilirsen.Eğer üşenirim diyorsan atıyım linkini?deli50 demiş ki:Kardes sen İsro oynamadıgın ıcın sende böyle bi sorun yok . İsro oynayanlarda war çözemiyorsan yorum atma !Can.Yilmaz demiş ki:Biz neyin derdindeyiz sen neyin derdindesin.deli50 demiş ki:Arkadaşlar İsro Acıkken Elite Sro nasıl accaz C8 Veriyor loaderle acınca Yardım eden yokmu bea :S