Oyunda sürüyle kişinin boşboş sabit durduğunu amaçsız yere oyunda yer kapladıklarını gördüm.Bunlar gibiler yüzünden oyuna giremiyoruz.

TheBigDady demiş ki:
shut down yine kapandı :S
Aynen hep şu oyuna giren bebeler yüzünden afedersiniz ama bu gerizekalı insanlar yüzünden oyun kapanıyor bari gidin kasın birşey yapında oyun oynadığınıza deysin saçma sapan nicklerle boşboş sabit duruyolar.AFK'ler yani kısaca sürüyle kişi.

Arkadaşlar İsro Acıkken Elite Sro nasıl accaz C8 Veriyor loaderle acınca Yardım eden yokmu bea :S

Can.Yilmaz demiş ki:
deli50 demiş ki:
Arkadaşlar İsro Acıkken Elite Sro nasıl accaz C8 Veriyor loaderle acınca Yardım eden yokmu bea :S
Biz neyin derdindeyiz sen neyin derdindesin.
Kardes sen İsro oynamadıgın ıcın sende böyle bi sorun yok . İsro oynayanlarda war çözemiyorsan yorum atma !

deli50 demiş ki:
Can.Yilmaz demiş ki:
deli50 demiş ki:
Biz neyin derdindeyiz sen neyin derdindesin.
Kardes sen İsro oynamadıgın ıcın sende böyle bi sorun yok . İsro oynayanlarda war çözemiyorsan yorum atma !
Kardeşim madem iSro'da oynuyorsun biraz sabret insanlar burada yeni silkroada başlamaçabası içinde sen loader derdindesin.Ayrıca bu yazdığın cevabın yeri burası değil iyi araştırırsan bulabilirsin belki server ile ilgili forum'da bulabilirsen.Eğer üşenirim diyorsan atıyım linkini?

Yukarı Alt