Mutlaka bir sermayeleri vardır, bağışlara güvenip bu kadar uğraşacaklarını sanmıyorum. :think:

Morphy demiş ki:
Mutlaka bir sermayeleri vardır, bağışlara güvenip bu kadar uğraşacaklarını sanmıyorum. :think:
Adamlar uğraşsa da ellerin sağlam bir sunucu yok.Onlara bir sponsor lazım ama oda bu devirde çok zor.Sanıyorum bir daha oyun açılsa dahi uzun süre sonra açılır.

güncel konuları izleyiniz... yeni client getirmiş adamlar. ama açık mı kapalı mı onu bilmiyorum.

Morphy demiş ki:
Oyun açık yeni client gelmiş.
Oyun açık olduğuna emin misin oyundamısın yada oyunda olan birileri varmı? Bu client ayın 15'in de yayınlanmış bugün 16 sı ve eski clientle giriş yaplıabiliyordu oyun kapanana kadar.

qserdar35 demiş ki:
Can.Yilmaz demiş ki:
nakah00219 demiş ki:
yeni clienti indiriyorumda oyuna giren varmı yeni clientle?
Clientle oyunun açık yada kapalı olmasının alakası yok eğer oyun açık diye indiriyorsan boşuna indirme oyun kapalı.
yeni clientin amacı ne o zaman 8O
daha önce gameguard hataları falan alınıyormuş onlar düzeltmiş. bir de yeni giriş resimleri falan var.

Hmm iyiymiş o zaman bendede silkroad the server is undergoing inspection or updates hatası vardı server check değilken bile bunu veriyordu umarım geçmiştiiir :)

qserdar35 demiş ki:
Hmm iyiymiş o zaman bendede silkroad the server is undergoing inspection or updates hatası vardı server check değilken bile bunu veriyordu umarım geçmiştiiir :)
:P Hayır arkadaşım o hata oyunun kapalı olduğunu gösteriyor.O yüzden o hata oyun kapalıyken gitmez.

Arkadaslar ßen Normal Sro acıkken Nasıl accam Elite Sroyu Yardım Edene Rappp :D:D

Yukarı Alt