Sbot bunuda yaptı ya helal olsun.
http://89.146.215.204/download/SBot_1.88beta4.zipCaSPerS demiş ki:sitesinin yayınlamadığı bişey nasıl piyasada ?
IslamicCc demiş ki:sbot tek geçilmek içinmi yapıldın sen :)
bjk190309 demiş ki:Bu auto quest özelliği içinde script lazımmı mbotdaki gibi?
compassionate demiş ki:valla sbot tan bi açıklama gelmişti taaa zamanında.. auto guest gibi özellik düşünmüyoruz diye. ama ben o zamanda dedim yapacaklar bunu yoksa çok kullanıcı kaybedecekti. gerçi öyle de oldu. sp farm yapmak isteyen auto guest özellği sayesinde gitti mbot aldılar. sbot güzel bi atak yapmış. hemde öyle bi atak yapmışki pir yapmış yani. şaun için cavede kasabiliyormu bilmiyorum ama . eğer cavede kasıyorsa o zaman way halimize. girip yer bulmak imkansız olur gibime geliyo. akşam arkadaş söyledi 60 saatte 150 k sp kastım dedi. içeride 30 tane warrior var dedi. düşününki wizler kaç tanedir. buna bi çözüm bulurlar gibime geliyo. yoksa önüne gelen caveye girecek.
by_cezali demiş ki:gece yayınlandığı an gördüm şok oldum sitede paylaşayım dedim sbot 4ever
kenan_35 demiş ki:konu açılmadan 1 gün önce gelceğini biliyordum ama bukadar çabuk geleceğini bilmiyordummalazgirtte de duyurmuştum hatta
inş kısa zamanda beta biter normali başlar kolay gelsin
![]()