- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
ALBAY981 demiş ki:EXTRALOOB FOREVERR. Bilgi için çok teşekkürler![]()
np canımcım görevimiz

ALBAY981 demiş ki:EXTRALOOB FOREVERR. Bilgi için çok teşekkürler![]()
Mrc demiş ki:Admin bey, konuda gözümden kaçmış yada tam olarak anlamamış olabirim , 3 görevim var bunların 3 kordinantları hazır geri dönme sebebleri şehre işi düşünce 1. görevi bitirdi direkmen 2 . alana geciyor görevi yarı kalıyor şehre işi düşüyor . Bilginiz varsa suallerim şunlar
(1) : şehirde biten 1 . görevi verip tekrar alıyor
(2) : 2. yarı kalan görevdenmi başlıyor ve böyle devammı ediyor
egemenergin demiş ki:bunu yukledım fakat bi sorum olacak görevleri sectım active quest bolumune geldı ama maneged quest bolumundedn delivery seceneklerıne falan dokunamıyorum maneged quest bolumu boş nasıl olacak yardım pls.
sadece görev ayarlarından en sağdaki kutuçuk işaretli ise onu kaldır yani görev tekrar "rep".Mrc demiş ki:deliver secekleri 3 görevinde şehre ne zaman giderse diye işaretli 1. traning placeye ayarlı yerdeki görevi bitirirse diger göreve gecip o görevide bitirip son göreve geciyormu. If more than .. dan nasıl yapacagız yada ellemiyecekmiyiz
Mrc demiş ki:Yaptıgı görevler alexander görevleri sınırsız devamlı yapıyor rep işaretli hep. If more than var altında onu herangi bi duruma getiriyormuyuz yoksa , If done .. den 1.gorevde 1 i kullan 2 de 2 yi kullan yetiyormu.
neye basıcam get current coordinats a basarsam olduğum yernikini alıyorextraloob demiş ki:birkaç kez basın gelecektir.