Mrc

rank8
Admin bey, konuda gözümden kaçmış yada tam olarak anlamamış olabirim , 3 görevim var bunların 3 kordinantları hazır geri dönme sebebleri şehre işi düşünce 1. görevi bitirdi direkmen 2 . alana geciyor görevi yarı kalıyor şehre işi düşüyor . Bilginiz varsa suallerim şunlar
(1) : şehirde biten 1 . görevi verip tekrar alıyor
(2) : 2. yarı kalan görevdenmi başlıyor ve böyle devammı ediyor

bunu yukledım fakat bi sorum olacak görevleri sectım active quest bolumune geldı ama maneged quest bolumundedn delivery seceneklerıne falan dokunamıyorum maneged quest bolumu boş nasıl olacak yardım pls.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Mrc demiş ki:
Admin bey, konuda gözümden kaçmış yada tam olarak anlamamış olabirim , 3 görevim var bunların 3 kordinantları hazır geri dönme sebebleri şehre işi düşünce 1. görevi bitirdi direkmen 2 . alana geciyor görevi yarı kalıyor şehre işi düşüyor . Bilginiz varsa suallerim şunlar
(1) : şehirde biten 1 . görevi verip tekrar alıyor
(2) : 2. yarı kalan görevdenmi başlıyor ve böyle devammı ediyor

wallahi sorununuzu anlamadım sizin sorununuz nedir ? ama her ne sorununuz varsa şunu anladım deliver seçeneklerinde hatalı seçiyorsunuz istediğinizi tam yazın ben ona göre yapmanız gerekeni söyleyeyim.

egemenergin demiş ki:
bunu yukledım fakat bi sorum olacak görevleri sectım active quest bolumune geldı ama maneged quest bolumundedn delivery seceneklerıne falan dokunamıyorum maneged quest bolumu boş nasıl olacak yardım pls.

open quest manager tıklayın ardından açılan yukarıda ki kutudan display option seçin gelecektir hepsi 8)

Mrc

rank8
deliver secekleri 3 görevinde şehre ne zaman giderse diye işaretli 1. traning placeye ayarlı yerdeki görevi bitirirse diger göreve gecip o görevide bitirip son göreve geciyormu. If more than .. dan nasıl yapacagız yada ellemiyecekmiyiz

Mrc demiş ki:
deliver secekleri 3 görevinde şehre ne zaman giderse diye işaretli 1. traning placeye ayarlı yerdeki görevi bitirirse diger göreve gecip o görevide bitirip son göreve geciyormu. If more than .. dan nasıl yapacagız yada ellemiyecekmiyiz
sadece görev ayarlarından en sağdaki kutuçuk işaretli ise onu kaldır yani görev tekrar "rep".
kordinat kısmındada 3 kordinat ayrlı olması gerekiyor buda tamam ise.
görevler menüsünden treaning ayrını yapman gerekiyor yani 1. görevde 1. treaning kullan, 2. göreve 2.kordinatı kullan demen gerekiyor bunuda yaptıysan . sırayla görevlewri yapacaktır..

Mrc

rank8
Yaptıgı görevler alexander görevleri sınırsız devamlı yapıyor rep işaretli hep. If more than var altında onu herangi bi duruma getiriyormuyuz yoksa , If done .. den 1.gorevde 1 i kullan 2 de 2 yi kullan yetiyormu.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Mrc demiş ki:
Yaptıgı görevler alexander görevleri sınırsız devamlı yapıyor rep işaretli hep. If more than var altında onu herangi bi duruma getiriyormuyuz yoksa , If done .. den 1.gorevde 1 i kullan 2 de 2 yi kullan yetiyormu.

1de 1 2de 2 olacak yeterli.

Mrc

rank8
Anlamadıgım şehre işi düşene kadar görev bitince diger göreve gecsin S. 1.görevi yaptıktan sonra 2.görevin oldugu yere gecip orda kasıyor ordaki görev tamamlanmadan şehre işi düşüyor . burda şehre gelip tamamlanan görevi veriyor tekrar alıp 1. kasılma alanındanmı başlıyor yoksa yarım kalan 2. görevin secili oldugu yerdenmi bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ya kuzum sen amma karıştırdın şu kadar basit birşey ancak sen tarafından bu kadar zorlanır. yapacakların şunlardır ;

1) trainin 1 alanına git orada koordinatlarını seç. trainplace 1 e tıkla. if done 1 go to train 1 seçilecek. deliver directly seçilecek.
2) trainin 2 alanına git orada koordinatlarını seç. trainplace 2 e tıkla. if done 2 go to train 2 seçilecek. deliver directly seçilecek.
3) trainin 3 alanına git orada koordinatlarını seç. trainplace 3 e tıkla. if done 3 go to train 3 seçilecek. deliver directly seçilecek.

bu kadar basit tabi bunları yapmadan önce 3 görevi de almış olman lazım.

Mrc

rank8
evt şu zımbırtı biraz karışık, dedikleriniz yapılıydı velakin yeniledim tekrardan deliver directly i when in town a ayarladım şehre inene kadar ilk görev bitince 2 ci göreve gececekmidir bot.

Arkadaşlar yetkili bir kişi benimle iletişime geçebilirmi kişisel sayfalarınıza girilmiyor nedense

söylenilen herşeyi harfiyen yaptım fakat train place 1'e oto koordinat gelmiyor bu yüzden hotan x:0 y:0 noktasına gidip duruyor.

bunu nasıl düzeltirim.

Yukarı Alt