extraloob demiş ki:
extraloob demiş ki:

SILKROAD ONLINE SBOT AUTO QUEST / SBOT OTOMATİK GÖREV TESLİMİ

haber anasayfamızda yayındadır ; http://www.extraloob.com

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

SILKROAD ONLINE ÇIKMIŞ OLAN BÜTÜN DRESS'LERİ tıklayıp görebilirsiniz 8)

Special thx to Extraloob.Com :kalp:

- Resim Silinmiş.

/ Sbot Auto Quest Resimli Türkçe Anlatım eklenmiştir 8)

ben 2 aralıkta bulmustum amane ettim görev teslim etmeyi beceremedim stidede paylastım ama kımse basaramadı sen bir ili gene yaptın OKAN abim

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
akreps demiş ki:
takerisks demiş ki:
akreps demiş ki:
sen istersen ss al treaning kısmında onu yollada öle yardımcı olalım. havan da su döver gibi oluyor böle..
http://img151.imageshack.us/img151/3833/91516066.png
botunun diğer tüm ayarları tmm ise kasma alanına kendin git ve get current al 1 defa start demen yeterli olur...
sen hiç kordinat girmemişsin bu şekilde bot bir yere gitmez zaten şehirde durur..
bn adminin yalancısıyım daha önceki sayfalarda birşey yapmana gerek yok kenti atıyor demiş. summer3:

evet herşeyi kendi yapıyor bot .. ama en azından 1 defa da olsa bazı şeyleri senin yapman gerekiyor... kordinat girmeden bir yere gitmesini nasıl bekliyorsun anlamadım :coffee:

seninki mektuba adres yazmadan göndermeye benziyor.. :lol:

akreps demiş ki:
evet herşeyi kendi yapıyor bot .. ama en azından 1 defa da olsa bazı şeyleri senin yapman gerekiyor... kordinat girmeden bir yere gitmesini nasıl bekliyorsun anlamadım :coffee:

seninki mektuba adres yazmadan göndermeye benziyor.. :lol:

ReLaX :oldie:

arkadaşlar benimde sorunum var. yardımcı olursanız sevinirim. görev listesinden ilk odadaki 3 görevi seçtim. sonra tranin placeden 1 yaptım. en sağdaki kutucuğu deliver in town yaptım. kasma yerinde traning place ye geldim. get currnet coordns dedim. kasmaya başladı. görev bitti bitane. sonra gitti npcye
onla konuştu ama görevi vermedi.. görev listesinden görevler silindi. rep kutucuğu işaretliydi oysa. ne yapmam lazım. bi yardımcı olursanız sevinirim

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
extraloob demiş ki:
ya kuzum sen amma karıştırdın şu kadar basit birşey ancak sen tarafından bu kadar zorlanır. yapacakların şunlardır ;

1) trainin 1 alanına git orada koordinatlarını seç. trainplace 1 e tıkla. if done 1 go to train 1 seçilecek. deliver directly seçilecek.
2) trainin 2 alanına git orada koordinatlarını seç. trainplace 2 e tıkla. if done 2 go to train 2 seçilecek. deliver directly seçilecek.
3) trainin 3 alanına git orada koordinatlarını seç. trainplace 3 e tıkla. if done 3 go to train 3 seçilecek. deliver directly seçilecek.

bu kadar basit tabi bunları yapmadan önce 3 görevi de almış olman lazım.

okan akşam denemedik yol kalmadı. ya bende bi problem var yada bot cavede görevleri görmüyor. bak en kapsamlı şekilde anlatıyorum. hatam varsa düzelt.caveye girmeden zaten görevleri almıştım daha önce. görevler üzerimdeydi. gittim caveye ilk odaya girdim. en orta yere geldim. auto questi tıkladım ve sana anşam söylediğim 3 görevide add diyerek ekledim. if done yi traning 1 yaptım. görev vermeyi de deliver when in town yaptım. sonra traning place ye geldim. set coordnts dedim. save dedim ve start dedim. üzerimde 3 görev zaten vardı. direkt npc ye gitti. görevleri tek tek verdi. ama görevlere hiç başlamadım ki. görevleri verince benim auto questten görevler silindi.sonra yine kasma yerine gittim. bu seferde görevleri alarak gittim. yine görevler üzerimdeydi. if doneyi active traning yaptım save start dedim kasmaya başladı. görevin bitanesi bitti götürmedi. stop-start yaptım yine. bu seferde görevi götürdü npcye ama npc ile görüşüyor görev yine siliniyor. ama görevi vermiyor. sadece konuşuyo konuşunca görev siliniyo benden ama görevi teslim edip yenilemiyo. burda söylenen bütün yöntemleri denedim. rep tıkladım öyle denedim silindi. tıklamadım öyle denedim yine silindi. bi ayarsızlık var ama anlamadım nasıl çözeceğim. gerekirse bu akşam arkadaştan ortak mbot alıp onla başlicam kasmaya.

sbot sağlıklı çalışıyorsa cavede updateden sonra uzatmayı düşünüyorum ama bu sorunlar bottan kaynaklı mı k i?

valla bro sorunsuz çalıştıranlar var ama ben beceremedim sanırım. özellikle bugünki updateden sonra benimde sorunum çözülür inş. çünki bende eğer yapamazsam mbot almayı düşünüyorum

mbot var oda takılıp duruyor sağa sola script çizcem diye uğraşıyorum sbotu deyelim artık birde

hacı sbotu uzattım ve başladım sp kasmaya süper bir ley neresini ayarlayamadın kasması gereken mobu seçtim göevleri seçtim ve deli gibi kasıyo mbotta uyuz olmuştum zaten 1 hafta önce çıksaydı şu özellik boşa mbota para vermiş olmazdım :D

exotic demiş ki:
Mateso demiş ki:
exotic demiş ki:
Bu olay betadan çıksın bende deniyicem xD
beta diye beklersen daha zarar edersin bende öyle diyordumda 19 günlük mbot varken sbotu uzattım
bro benim sbot var zaten 1.87 kullanıyorum :mrgreen:

bende betadan çıksın diye bekliyordum ama bunun beta versiyonunda çıkması uzun sürücek gibi. ben sorunumu hallettim. meğer gözümden kaçan bişi varmış. hunter olmama rağmen gidipte trade görevlerini eklemişim. o yüzden npcye gittiği zaman siliniyordu. akşam düzettim sabah kalktım 50 k sp kasmış. cavenin içi zaten ana baba günü gibi ama pt ile kastığın için görev 5 dk da bitiyor. ben 109 dan 110 a kadar 450 k sp kastım solo dışarıda. burda gecede 50 k. sbot getirmeseydi gidip mbot alacaktım. tam zamanında yetişti diyebiliriz. updateye kadar sp kassak yeter bize zaten. tavsiyem beta versiyonunu indir hemen başla kasmaya.

Yukarı Alt