arkadaşlar ben 3 bilgisayardan girdim dogal olarak hata verdi fakat ben ilk grdigim bilgisayardan silip başka bir bilgisayara aktarmak istiyrum nasıl yapıcam verdi hatada siteden bilgisayarları degiştirin diyor...
S-bot 3 client
· 9 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
benim sorunuma cvp yazmıyor orda benim amacım ilk actıgım bilgisayardan kaldırmak s-botu başka bilgisayardan açmak istiyorum nasıl hallederim
sorununu yaz biri mutlaka cevabını verecektir...
yazdım sorunumu yakurıda yardım ederseniz teşekur ederim
arkadaşlar ben 3 bilgisayardan girdim dogal olarak hata verdi fakat ben ilk grdigim bilgisayardan silip başka bir bilgisayara aktarmak istiyrum nasıl yapıcam verdi hatada siteden bilgisayarları degiştirin diyor...
ilk girdiğin bilgisayarda bot u aç botusernameyi ve passwordu yanlış gir o sağ üstteki yeşil yazı kırmızı olacak o zaman giriş yapabilirsin login olarak görmicek ilk pc i 😉
olmadı denedim
olmadı denedim
bende oluyor arkadaşlarımda oluyor sende nasıl olmuyor anlamış deilim :?
sorunuza anında cevap verilmeyebilir. bu size cevap verebilecek kişilerinde birşeylerle meşgul olmasından kaynaklanıyor olmasın? siz olması gereken yere sorununuzu belirtmişsiniz. bundan sonrası cevabı beklemekte. herkes sizin gibi cevap gecikince bir başlık açarsa pek de hoş olmaz.
size cevap verecek kişilerinde insan olduğunu, silkroad ve forum harici yaşamlarının olduğunu unutmamanız dileğiyle!
/kilit
size cevap verecek kişilerinde insan olduğunu, silkroad ve forum harici yaşamlarının olduğunu unutmamanız dileğiyle!
/kilit
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap