Quater demiş ki:
Halletım fakat ibotu açtım loaderle gırdım oyuna fakat bot calısmıyor 2 clıent acık dıyemı acaba?Biri srobot ile acılmıs
alakası yok. ben 1h warriorumu srobot la diğer 3 charımıda ibotla kasıyorum sorun yok. ilk ibot ile kascak oldun charı dahil et oyuna daha sonra srobotla olanı sokarsan problem yaşamazsın

Sorunumu kalem kalem anlatırsam belki bi çözüm bulunabilir....

Nod32 de-aktif. İbot ve silk road klasörünün tamamı Tarama dışı öğelerde ekli.

Öncelikle Ribot ve Net Frame Work ve Visual C++ x86 kurulu mu ???? Evet -- Net Frame ve x86 nın resimlerini Program Ekle Kaldır dan ekledim...
- Resim Silinmiş.

ibot.exe'yi çalıştırıyorum gelen uyarıya hayır diyorum bağış sitesi açılmasın diye :)
ardına loader ı çalıştırıyorum client göstermişim zaten.... Redirect IP işaretli..Server seçiyorum LAUNCH diyorum ve hata geliyor...
- Resim Silinmiş.
Bu hataya TAMAM deyip devam ediyorum.Başka bişey diyemem ki zaten :))))
Sonra portu yazıyorum ve START diyorum Client açılıyor fakat bu kez de diğer bir hata geliyor..İlk hatada zaten bi film çıkmıycanı anlamıştımda maksadım 2. sini göstermek :P
- Resim Silinmiş.

Şimdi bu hataların çözümünü bilebilecek bir arkadaş var mı ?
Unutmadan söyleyeyyim Windows Xp sp3 ve boot edilmiş ve içeriği bireaz değiştirilmiş bir cd üzerinden kurulum yaptım.
Bu yüzden ibot çalışmıyorsa eksik olan ne olabilr ?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
FataleBower demiş ki:
Sorunumu kalem kalem anlatırsam belki bi çözüm bulunabilir....

Nod32 de-aktif. İbot ve silk road klasörünün tamamı Tarama dışı öğelerde ekli.

Öncelikle Ribot ve Net Frame Work ve Visual C++ x86 kurulu mu ???? Evet -- Net Frame ve x86 nın resimlerini Program Ekle Kaldır dan ekledim...
- Resim Silinmiş.

ibot.exe'yi çalıştırıyorum gelen uyarıya hayır diyorum bağış sitesi açılmasın diye :)
ardına loader ı çalıştırıyorum client göstermişim zaten.... Redirect IP işaretli..Server seçiyorum LAUNCH diyorum ve hata geliyor...
- Resim Silinmiş.
Bu hataya TAMAM deyip devam ediyorum.Başka bişey diyemem ki zaten :))))
Sonra portu yazıyorum ve START diyorum Client açılıyor fakat bu kez de diğer bir hata geliyor..İlk hatada zaten bi film çıkmıycanı anlamıştımda maksadım 2. sini göstermek :P
- Resim Silinmiş.

Şimdi bu hataların çözümünü bilebilecek bir arkadaş var mı ?
Unutmadan söyleyeyyim Windows Xp sp3 ve boot edilmiş ve içeriği bireaz değiştirilmiş bir cd üzerinden kurulum yaptım.
Bu yüzden ibot çalışmıyorsa eksik olan ne olabilr ?
Senin iBot normal isroya göre sanırım?Patch i Bir Kontrol Et.Öncelikle ona bir bak.+ Edx loader la işin yok.Yapman gereken ibotu açıp port'u Normal Loader a yazmak...

Burdan Bakabilirsin : viewtopic.php?f=770&t=174455

Emre67380 yardımın için tşk ederim dediğin gibi çalıştırdım oldu.
Şimdi tek sorun var o da kurda can basması ve doyurması..Ayarları yapmama rağmen basmıyor.
Ps: Rumata komutları ile hallettim... /ahp on ahp/fight 70 :wink1:

İbotu Açıyorum rumatanın protunu 16000 ayarlıyorum launch diyorum C9 verio oyuna girmio?

FataleBower demiş ki:
Emre67380 yardımın için tşk ederim dediğin gibi çalıştırdım oldu.
Şimdi tek sorun var o da kurda can basması ve doyurması..Ayarları yapmama rağmen basmıyor.
Bu ayarda biraz sorun var ilerde geçer sanırım :S

devilnear99 demiş ki:
İbotu Açıyorum rumatanın protunu 16000 ayarlıyorum launch diyorum C9 verio oyuna girmio?
port u 16000 yapmayacaksın. ibot da kaç yazıyorsa port onu loader daki porta yazıcaksın :wink1:
St-Wampire demiş ki:
Clientlessken Show Cliente basıyorum bise oLmuo xS
clientless olan client tekrar ekrana gelmez oyundan çıkıp girmen gerekiyor.

Pro

rank8
- Resim Silinmiş.

Ribot a tikliyorum bu cikiyor neden acaba frameworkde digerinide yukledim :roll:

ya benim botta 2 tane problem war şehre gidince npc penceresini açıyor ama gerisini getiremiyor benim tıklamam gerekiyo

bide bazen düz atak yapıo

çözüm nedir

Yukarı Alt