NiNCaSu kardeşim bende antalyalı hemşerin olarak 1 dk önce hacklendim o kadar karaktersiz bir kişiyeki hemde :S çocugun facebook fotoğrafları var(10-15 adet), t.c nosu var, okul no'su var (E-Okul)'u yani, Cep telefon numarasıda var, msn konusmalarıda var yarın bilgileri p.mden atıcam kardeşim bir yardımcı olursan yemin ederim bol dua ederim sana :)

bu adam mı seni dolandıran ?? bu adam ise sadece tc kimligini pm atarmısn bana deilsede tc i yaz bana ö.m den

Öncelikle geçmiş olsun,

Konuyu tamamen okudum, ATM'lerin fiş vermediğini beyan etmişsiniz, Ödeme yaparken kullandığınız TC kimlik numarası sahibi bankaya giderek yaptığınız hesab adını, Saatini ve tarihini söylemeniz durumunda banka size yaptığınız işleme dair dekont vericektir.

Verilen dekont ile bağlı bulunduğunuz karakola giderek olayını anlatmanız yeterlidir.

Sizin ödeme yaptığınız hesabın sahibi bu olaylardan belkide hiç haber yok, bu işlemleri yapan kişi ( Genelde bir arkadaş ) oluyor !

Bu olaydan herkezin tecrübe sahibi olmasını rica ediyorum.

Saygılarımla Keyifli Forumlar

ben savcılıga dilekcemi verdim fiş dekontu yazısmaları hepsini bakalım sonuc ne olcak

Yukarı Alt