Herşeyi Önceden Planladıgın Cok Belli Banka Fiş Filan Vermedigi için Bankadan Yatırmamı İstedin... Ben PTT'DEN Yatırayım Dedıgımde Banka Benım İçin Daha iyi olur demiştin niyetin Bellimiş Saten... İnşallah Ailenden Cıkar O para Bunun Oteki Tarafıda War..

Msn Konuşmaları Kaydetmedı Parayı Bankadan Yatırdıgım İçide FİŞ FİLAN VERMEDİ AMA ADAMIN ELIMDE TUM BILGILERI VAR

Ayrıca Yanlış Göndersem Arayıp Yanlış Gönderdin Diyebilirdin Herşey Dogru Sen Yalansın RaFFiNeRi ...

Dulce Amor arkdsm senn verdigin bilişim sucları sitesinden sikayette bulundum.Bu adam benide dolandırdı. bende banka dekontu var tarayıcım olmadıgından buraya koyamıyorum.

bu adamın adı soyadı cep telefonu banka hesap numarası hepsi bende mevcut....farkındaysanız actıgı her konudan sonra silin diye baslıgı değiştiriyor..

RaFFiNeRi demiş ki:
arkadaş para yolladığını iddea ediyor. Fakat hiç birşey yok ortada elinde bir kanıtıda yok yanlış bir yere yolladıysa bilmiyorum tabi. Beni saatlerce uğraştırmasına rağmen dalga geçer gibi sahtekar diyor. Konunun asılsız olduğu için kapatılmasını istiyorum.
@RaFFiNeRi en kısa zamanda işlemin sonunu getir.Bilişim suçlara gitmek zorunda bırakma.Gece 12'ye kadar müsade veriyorum EXL adına benden demesi.Son sözüm budur yarın baktığımda ikinizinde işlemleri gerçekleşmiş ve bana 2 tane pm atılmasını istiyorum.Kalitemizi bozmayalım.

adı= Murat Can Şentürk Hesap No=86421070 Tel.=05374482020 Site Nicki=RaFFiNeRi

azrails demiş ki:
Bu dakkadan sonra kimse birşey yazmasın dün bir adet üye savcılığa verildi gece 2de beni arıyordu abi vazgeç şikayetinden diye budakkadan sonra kimse bu topic'e birşey yazmasın ben gereken uyardıda bulundum.Gece 12 sabaha bakacam mesaj kutuma inşallah çözülmüş olur.İyi geceler dostlar.

Yukarı Alt