evet 2 de bir sorun varKemalist demiş ki:Diğer updateler sorunsuz oluyor mu ?
aynısı bana da oluyordu yukarda yazdım ya. Updateleri yap sonra oyuna girToxic demiş ki:
3 - 4 kişi olarak sorunumuz aynı.bir yerde aynı hatayı yapıyor gibiyiz düzelmedi gitti.invaders demiş ki:görev yöneticisinden baktığımda oyun açılıyor ama 1-2sn sonra kapanıyor görüntüde gelmiyor
Onu boşver ondan da önemlisi oyunu sorunsuz kurabilmek.Kursam aynı bankayı 213123123 kere soymaya razıyımMopneet demiş ki:Ya bir şey soracağım, gerçekten soyulan banka hep aynı mı? -.-
Toxicinvaders demiş ki:bu arada steam adlarınız verinde oynayalım![]()
Brocum bende hala işe yaramadı uptade 1 - 2 de bir sorunum var benim 1 de siyah ekran geliyor gidiyor fakat 2 yi atarken dosyalar bulunamadı fln fln... hata geliyor ümidi kesmeye başladminvaders demiş ki:http://www.multiupload.nl/B3XXLF2O6X
bu dosyayı indirip oyunun kurulu olduğu yere atıp bende işe yaradı
flt ?invaders demiş ki:ben bu crack e dayanamayıp flt yi indirip ondan yaptım.valla sorunsuz oynuyorum şu anda
payday2_win32_release_1831503_crash hatasının oyunu yönetici olarak ve xp service pack 3 ayarlarında çalıştırınca düzeldi.Lemonade demiş ki:- Resim Silinmiş.
Oyunu her çalıştırdığımda bu dosyadan oluşuyor. 3 update'i denildiği şekilde yaptım. Stream arka planda açık.
Bi deniyim ama olmaz diye düşünüyorum çünkü uptade 2 yi yaparken birkaç iş dosyasını bulamadı hatası alıyorumLemonade demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
payday2_win32_release_1831503_crash hatasının oyunu yönetici olarak ve xp service pack 3 ayarlarında çalıştırınca düzeldi.Lemonade demiş ki:- Resim Silinmiş.
Oyunu her çalıştırdığımda bu dosyadan oluşuyor. 3 update'i denildiği şekilde yaptım. Stream arka planda açık.
[tag]toxic[/tag]