- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
aynen öylexMTx demiş ki:Almak İsteyenler 2 Katı Fiyatla Buradan Alabilirler.
Almak İstemeyenler Başka Sitelerden Araştırıp Bulup Bir Aya Alırlar![]()
aynen öylexMTx demiş ki:Almak İsteyenler 2 Katı Fiyatla Buradan Alabilirler.
genede gelceğini bilsem beklerimxMTx demiş ki:Almak İsteyenler 2 Katı Fiyatla Buradan Alabilirler.
O kadar laf edildi , daha fiyatı tartışıyorsunuz... Alacak olan yatırır parasını VIP olur , almayacak olan uğramaz topice olur biter...Xlazine demiş ki:bana kalırsa cok fazla kdv koyuyorsun üstüne bu fiyatlarla kimsenin alacağını zannetmiyorum 25 milyon nerede 50 milyon nerede:)
Evet Ocean 19$ diyor. Zaten herkesi de bir Ocean lafı tutmuş gidiyor... İyi ki bir GM adını öğrendiniz. Neyse konudan sapmlayalım.WampiRez demiş ki:Extra konuya fiyat hakkında yorum yapın dedi heralde x// önüne gelen fiyat hakkında yorum yapıyor.. istemiyorsanız almazsınız olur biter![]()
Ne? 25 YTL mi? Sen uçtun mu bilader? Çok şey gördüm ama bunu görmedim. 25 YTL. Hiç güleceğim yoktuhmzsnmz demiş ki:O kadar laf edildi , daha fiyatı tartışıyorsunuz... Alacak olan yatırır parasını VIP olur , almayacak olan uğramaz topice olur biter...Xlazine demiş ki:bana kalırsa cok fazla kdv koyuyorsun üstüne bu fiyatlarla kimsenin alacağını zannetmiyorum 25 milyon nerede 50 milyon nerede:)
msn den iletişime geçmiyoruz buyur buradan yardımcı olayım.musa1996 demiş ki:ya bn almk istiyorm ama yaş küçük oldğundan bişi yapamıorm bi yardmcı olsan msn im mailto:[email protected] ekle konuşalım okan abi
egerki yanlış bişe sölediysem kusura bakmayın mesajımı editleyebilirsinizPOTATOHEAD demiş ki:beyler benim fikrimi sölemek istiorum . bu topicde o kadar yorum yazılmış ama hiç kimse de ben almak istiorum felan demiyo. çünkü fiyat çok kabarık. burdaki insanlar salak degil , onlarda biliyor bu 50 ytl nin 25 ytl si maliyeti oldugunu . tamam diceksiniz sana zorla al diyen yok diye ama benim görüşümce 30-35 ytl arası bi fiyat koyun. hem çok satın hemde kâr ınız çok olur. bu fiyatla alıcı zor çıkar . hatta gördügüm kadarıyla henüz bi satışınız bile yok
extraloob demiş ki::idea: :idea: ^^ Private Silkroad Online VIP ACC. Satışı ^^ :idea: :idea:
Extraloob.Com güvencesiyle VIP ACC. satışları tarafımdan başlamıştır tek yapmanız gereken bu topic altında benimle iletişime geçmektir.
Madem ki bu kadar çok VIP ACC. almak isteyen var bizde belli bir ücret karşılığında sizlere bunu alacağız.
Yapmanız Gerekenler :
1) Banka Hesabıma 35 YTL yatırmanız
2) Bu mesaj altında ücreti yatırdım demeniz.
3) Sonrasında ben size özel mesaj atacağım ve gerekli işlemleri tamamlayacağız.
![]()
Banka Havalesi
Banka: Garanti Bankası
Şube Adı: Esentepe
Şube No: 347
Alıcı: Okan Çelebi
Hesap No: 6689146
Saygılarımla,
![]()