![]() |
aynenserojen2 demiş ki:+500 piskopatmıyız abi bizCaN_KsK demiş ki:Ben Manykmıyım Öldürmem Ben
Yasatırım![]()
![]()
![]()
![]()
o dediğin bir kültürde işkence fıçıya değil ayrıca ağaç kavuğuna koyuyorlarINSENSITIVE demiş ki:Öldürmek istediğim kişiyi dar bi fıçıya koyup sadece kafası dışarıda kalıcak şekilde yere gömer sonra devamlı yedirir içirirdim.Sonunda kendi dışkısının içinde çürüyerek ölürdü ?!!!!!!.
Sizce çokmu sadistçe oldu![]()
Sen cok korku fılmı ızlemıssın..karakuwet demiş ki:Kurbanın ilk önce ayak parmaklarının Tırnaklarını tek tek kerpetenle çekerdim SonRa Press makinesinde el parmaklarını Son seviyede presslerdim parmaklarını sade deri tutdar kağıt gibi sallanır Sonra yere koyar önünde Taş motoruyla taşlama yapardım bütün vucüdü kıvılcımlardan yanardı sonra kafasını punta makinesine sokar tam şafağından 5 saniye basılı tutardım o acıyla kıvranırken Cinsel organını Mengeneye bağlar spiral Taşıyla başını keserdim SonRa ayaklarından yavana asar ölüme bırakırdım... Daha Çok çeşitleride var ama en Sakin olanı buydu ötekiler daha şiddetli
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2fast 2furiusRollsRoyce demiş ki:ilk önce soyardım cıplak atardım buzhaneye belli aralıklarla sıcak su dökerdim ondan sonra 5 tane fareyı ustunde tencereyle kapatır üstten sıcaklık verirdim fareler kemirirken kaldırırdım tencereyi kıyma makinesine ayak ve ellerini kıyma yapar jiletle suratına faça atar pombalıyla kafaya ölmeden bir el sıkar param parca olurdu![]()