ADAMMMMMMM GİBİ BİŞEYYYYLER EKLESENİZZZ OLMAAZZ HİÇBİRİDE CALIŞMIYO AMMKKK BÖLEEE STTIENİNNNN
![]() |
aynı sorun bendede var ilk iki linkle oyunu 1303 kadar yükselttim.ama 1303ü 1304e yükseltmek için arada bi yama yok.son yamayı kuramamıyoruz.biz bu 4 arkadaş.yardımcı olursanız sevinirim.berkaycop demiş ki:bende katılıyorum convict ve Ev0LutioN arkadaşlarıma. oyun şu an versionu 1.303 son eklenen patch 1.304 den 1-308 e yükseltiyor.
bizim 1.303 versionu 1.304 e nasıl yükselticeğiz. yardım ederseniz seviniriz
!!
ForEverTurk demiş ki:Görevimiz.Sürekli konu açılıp duruyordu.Joymax zaten bi işi tam yapsa şaşılır.
Ps: Alternatif linkler eklenmeye devam edecektir.Şu aralar bilgisayar ortamında çok fazla kalamıyorum.
Şimdi soruyorum sana işini tam yapmayan Joymax mı? Yoksa sen misin?ForEverTurk demiş ki:Yorumlarınıza dikkat edin.İnsan gibi rica ederseniz yardım ederiz ama bizim milletimize suç <b>konuyu kaldırıyorum.</b>
Sen oyununu güncel tutsan merak etme böyle sorunlar yaşamazsın.Hadi git sen ödevini yap hocan ödev vermiştir sana.eddie demiş ki:ya güzel kardeşim eyw. iyi bişey yapmaya çalışıyorsun(-da) iki, üç teşekkür edince bunu diyosun.
ForEverTurk demiş ki:Görevimiz.Sürekli konu açılıp duruyordu.Joymax zaten bi işi tam yapsa şaşılır.
Ps: Alternatif linkler eklenmeye devam edecektir.Şu aralar bilgisayar ortamında çok fazla kalamıyorum.
Yapdığının eksik olduğunu ve aradaki o pachi bulamayınca da böyle konuşarak açtığın konuyu yarıda bırakıyorsun.
Şimdi soruyorum sana işini tam yapmayan Joymax mı? Yoksa sen misin?ForEverTurk demiş ki:Yorumlarınıza dikkat edin.İnsan gibi rica ederseniz yardım ederiz ama bizim milletimize suç <b>konuyu kaldırıyorum.</b>