ADAMMMMMMM GİBİ BİŞEYYYYLER EKLESENİZZZ OLMAAZZ HİÇBİRİDE CALIŞMIYO AMMKKK BÖLEEE STTIENİNNNN

bende katılıyorum convict ve Ev0LutioN arkadaşlarıma. oyun şu an versionu 1.303 son eklenen patch 1.304 den 1-308 e yükseltiyor.
bizim 1.303 versionu 1.304 e nasıl yükselticeğiz. yardım ederseniz seviniriz

ullllllaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn bi bokuda düzgün yapın 1303 ü vermişsin 1304 lazım dio

bende 1.303 e kadar var acınca hata verio 1.304 olması gerekıo kı yeni pegeyi yükliyim ama iste 304 olmuoyor nasıl yapabılırm bana yardm lütfen

bende katılıyorum convict ve Ev0LutioN arkadaşlarıma. oyun şu an versionu 1.303 son eklenen patch 1.304 den 1-308 e yükseltiyor.
!!

berkaycop demiş ki:
!!
aynı sorun bendede var ilk iki linkle oyunu 1303 kadar yükselttim.ama 1303ü 1304e yükseltmek için arada bi yama yok.son yamayı kuramamıyoruz.biz bu 4 arkadaş.yardımcı olursanız sevinirim.

Takımı
Besiktas
Yorumlarınıza dikkat edin.İnsan gibi rica ederseniz yardım ederiz ama bizim milletimize suç konuyu kaldırıyorum.

ForEverTurk bi yardımcı olsan kardeşim ? 1.303 versiyon ama Patch kurarken 1304 istiyor lütfen yardımcı ol.

ya güzel kardeşim eyw. iyi bişey yapmaya çalışıyorsun(-da) iki, üç teşekkür edince bunu diyosun.
ForEverTurk demiş ki:
Görevimiz.Sürekli konu açılıp duruyordu.Joymax zaten bi işi tam yapsa şaşılır.
Ps: Alternatif linkler eklenmeye devam edecektir.Şu aralar bilgisayar ortamında çok fazla kalamıyorum.

Yapdığının eksik olduğunu ve aradaki o pachi bulamayınca da böyle konuşarak açtığın konuyu yarıda bırakıyorsun.
ForEverTurk demiş ki:
Yorumlarınıza dikkat edin.İnsan gibi rica ederseniz yardım ederiz ama bizim milletimize suç <b>konuyu kaldırıyorum.</b>
Şimdi soruyorum sana işini tam yapmayan Joymax mı? Yoksa sen misin?

Takımı
Besiktas
eddie demiş ki:
ya güzel kardeşim eyw. iyi bişey yapmaya çalışıyorsun(-da) iki, üç teşekkür edince bunu diyosun.
ForEverTurk demiş ki:
Görevimiz.Sürekli konu açılıp duruyordu.Joymax zaten bi işi tam yapsa şaşılır.
Ps: Alternatif linkler eklenmeye devam edecektir.Şu aralar bilgisayar ortamında çok fazla kalamıyorum.

Yapdığının eksik olduğunu ve aradaki o pachi bulamayınca da böyle konuşarak açtığın konuyu yarıda bırakıyorsun.
ForEverTurk demiş ki:
Yorumlarınıza dikkat edin.İnsan gibi rica ederseniz yardım ederiz ama bizim milletimize suç <b>konuyu kaldırıyorum.</b>
Şimdi soruyorum sana işini tam yapmayan Joymax mı? Yoksa sen misin?
Sen oyununu güncel tutsan merak etme böyle sorunlar yaşamazsın.Hadi git sen ödevini yap hocan ödev vermiştir sana. :byes:

Makineyi formatladığım ve sro kurarken yeni karşılaştığım böyle bir sorunun çözümünü ararken denk geldim açtığın konuya. Benim sürüm aramamın sebebi budur, diğer arkadaşların da elbette bir gerekçesi vardır ki arıyorlar. Her ne sebeple olursa olsun eğer böyle bir şekilde http://www.extraloob.com/forum için hizmet vermek istiyorsan ilk karşındakileri suçlamak yerine eksiği kendinde ara derim sana bir abi bir öğretmen tavsiyesi olsun. Ödev konusunda da daha bir haftaları var verdiğim ödevleri getirmelerine. Sen buradaki mesul olduğun işleri yap ben verdiğim ödevlerin takibini yaparım.

ee beyler peki biz bu pacth i 1.303 den 1.304 yükseltemicez heralde ?? yine baştan yüklicez daral:

Yukarı Alt