ADAMMMMMMM GİBİ BİŞEYYYYLER EKLESENİZZZ OLMAAZZ HİÇBİRİDE CALIŞMIYO AMMKKK BÖLEEE STTIENİNNNN
aynı sorun bendede var ilk iki linkle oyunu 1303 kadar yükselttim.ama 1303ü 1304e yükseltmek için arada bi yama yok.son yamayı kuramamıyoruz.biz bu 4 arkadaş.yardımcı olursanız sevinirim.berkaycop demiş ki:bende katılıyorum convict ve Ev0LutioN arkadaşlarıma. oyun şu an versionu 1.303 son eklenen patch 1.304 den 1-308 e yükseltiyor.
bizim 1.303 versionu 1.304 e nasıl yükselticeğiz. yardım ederseniz seviniriz
!!
ForEverTurk demiş ki:Görevimiz.Sürekli konu açılıp duruyordu.Joymax zaten bi işi tam yapsa şaşılır.
Ps: Alternatif linkler eklenmeye devam edecektir.Şu aralar bilgisayar ortamında çok fazla kalamıyorum.
Şimdi soruyorum sana işini tam yapmayan Joymax mı? Yoksa sen misin?ForEverTurk demiş ki:Yorumlarınıza dikkat edin.İnsan gibi rica ederseniz yardım ederiz ama bizim milletimize suç <b>konuyu kaldırıyorum.</b>
Sen oyununu güncel tutsan merak etme böyle sorunlar yaşamazsın.Hadi git sen ödevini yap hocan ödev vermiştir sana.eddie demiş ki:ya güzel kardeşim eyw. iyi bişey yapmaya çalışıyorsun(-da) iki, üç teşekkür edince bunu diyosun.
ForEverTurk demiş ki:Görevimiz.Sürekli konu açılıp duruyordu.Joymax zaten bi işi tam yapsa şaşılır.
Ps: Alternatif linkler eklenmeye devam edecektir.Şu aralar bilgisayar ortamında çok fazla kalamıyorum.
Yapdığının eksik olduğunu ve aradaki o pachi bulamayınca da böyle konuşarak açtığın konuyu yarıda bırakıyorsun.
Şimdi soruyorum sana işini tam yapmayan Joymax mı? Yoksa sen misin?ForEverTurk demiş ki:Yorumlarınıza dikkat edin.İnsan gibi rica ederseniz yardım ederiz ama bizim milletimize suç <b>konuyu kaldırıyorum.</b>