Maç nasıl sonuçlanır ?

• ManU kazanır

Votes: 57 48,7%
  • Berabere biter

Votes: 6 5,1%
  • Beşiktaş kazanır

Votes: 54 46,2%

• Total voters
    117

Prada

Bana ne ya beşiktaştan biraz avrupai olun.. Atletico Madridli adam Real Madridin kazandığı galibiyetlere seviniyormu sanıyosunuz :P Bırakın artık şu ezik zihniyeti bi bizde var bu dunyada başka yerde yok ^^

Prada demiş ki:
Nasıl yok hacım 40 yıllık efsaneyi indirdik biz 8) elvir boliç çakmıştı ahhh ahhhh ^^

son kadıköyde 3-0 aldığımız maçtada C.Ronaldo bile oynuyordu :P
3-0 geç bi kere o değil. boliç maçındada :D 40 yı 40 yıl dıyolar su an elinde varsa boliçin 97 deki golunu izle :D topa vuruyor defansın ayagına çarpıyor :D sonra golllll :D
tabi tebrik ediyoruz :D ama bunlarıda unutmamak lazım :D
bilinçli ve düzenli atılan gol :D ve rasgele atılan gol diye :D ayırt etmek lazım :D

Prada

Bana hiç bi kuvvet bu maçın üzerindeki şaibeyi dönen milyon poundları görmezden gelmemi sağlayamaz :P

Teşekkürler Beşiktaşa Biraz Sacma Oynadılar ama Rüştü yine kurtardı teşekkürler yinede kolay değil manchester united :D yani

bu kadar da olmaz bea cekemediginiz belli isde bu bir 8 tas haa lol derim ozaman fb de 6bahce :D kendi sahasında diyarbakır sewiyesindeki takımdan 6 yiyen takım a ne diem baska

besiktas bare livurpuldan yedi yaa siz 6 ı zuhahahaha

gecmısı bırakın gelecege bakın

kazım kazım 8tas die laf ettigin de besitas dan 3 yiceklerini dahi dusunuomuydu 3bahce :D

sromantr demiş ki:
bu kadar da olmaz bea cekemediginiz belli isde bu bir 8 tas haa lol derim ozaman fb de 6bahce :D kendi sahasında diyarbakır sewiyesindeki takımdan 6 yiyen takım a ne diem baska

besiktas bare livurpuldan yedi yaa siz 6 ı zuhahahaha

gecmısı bırakın gelecege bakın

kazım kazım 8tas die laf ettigin de besitas dan 3 yiceklerini dahi dusunuomuydu 3bahce :D
kaç tane içtin de bu hale geldin :mrgreen:

Bana küfreder gözlerin , dudakların yardım yalvarı
Buradan tüm beşiktaşlılara sesleniyorum.Bir maça göre konuşmayın kazandınız tebrikler ama elde ne var ?

Grupta neredeyse sonuncu olacağınız garanti hala takımı başarılı bulduğunuzu ima ediyorsunuz.Puan durumunda sonuncusunuz sonuncu!Uyandırayım...

Ps: Gruptan çıkın üçüncü eyvallah birşey demeyeceğim...

Ps-2:Bana kalırsa bu grupta 3. olmakta çok iyi birşey değil.Balık takımlarla dolu bu grup...

Fre3sTyLe demiş ki:
Buradan tüm beşiktaşlılara sesleniyorum.Bir maça göre konuşmayın kazandınız tebrikler ama elde ne var ?

Grupta neredeyse sonuncu olacağınız garanti hala takımı başarılı bulduğunuzu ima ediyorsunuz.Puan durumunda sonuncusunuz sonuncu!Uyandırayım...

Ps: Gruptan çıkın üçüncü eyvallah birşey demeyeceğim...

Ps-2:Bana kalırsa bu grupta 3. olmakta çok iyi birşey değil.Balık takımlarla dolu bu grup...
Nerede garanti be adamım ne yaptın sen şimdi. Elde ne olduğuna gelince. Büyük takımı yenmek prestij kazandırır sana. Bu bir zaferdir. Grupta üçüncülük şansımız devam ediyor ki hiçte az bir şans değil bu. Ayrıca daha önce ne gruplardan çıkamadı nice takımlarımız tabi ki isterdik gruptan çıkmayı ama o kadar kek bir grup değil.

hmzsnmz demiş ki:
Night Blue demiş ki:
Gene 4 ayağınız üstüne düştünüz :mrgreen:
Bu seferde defansa çarpan top gol oldu :rolleyes1:
Ya anlamıyorum defansa çarpıp girince golün değeri mi azalıyor falan :roll: Nedir bu sizi böyle düşünmeye iten şey. Futbolda tabelaya bakılır.
ehh biraz öyle oluyor :mrgreen: foster doğru yeri tutuyorken defansa çarpıp yön değiştiriyor foster uzanamıyor biraz şans işi.. buda beşiktaşta bolca var :mrgreen:

Yukarı Alt