Prada

Bana ne ya beşiktaştan biraz avrupai olun.. Atletico Madridli adam Real Madridin kazandığı galibiyetlere seviniyormu sanıyosunuz
Bırakın artık şu ezik zihniyeti bi bizde var bu dunyada başka yerde yok ^^

![]() |
3-0 geç bi kere o değil. boliç maçındadaPrada demiş ki:Nasıl yok hacım 40 yıllık efsaneyi indirdik bizelvir boliç çakmıştı ahhh ahhhh ^^
son kadıköyde 3-0 aldığımız maçtada C.Ronaldo bile oynuyordu![]()
hiç bir kuvvet mi ?Prada demiş ki:Bana hiç bi kuvvet bu maçın üzerindeki şaibeyi dönen milyon poundları görmezden gelmemi sağlayamaz![]()
evetPrada demiş ki:Evet zoruna mı gitti![]()
tamamPrada demiş ki:Senin tercihin takıl kafana göre ^^
c.e.g demiş ki:bi kere de lütfen kabul edin, yendik işte YENDİK !! :)
kaç tane içtin de bu hale geldinsromantr demiş ki:bu kadar da olmaz bea cekemediginiz belli isde bu bir 8 tas haa lol derim ozaman fb de 6bahcekendi sahasında diyarbakır sewiyesindeki takımdan 6 yiyen takım a ne diem baska
besiktas bare livurpuldan yedi yaa siz 6 ı zuhahahaha
gecmısı bırakın gelecege bakın
kazım kazım 8tas die laf ettigin de besitas dan 3 yiceklerini dahi dusunuomuydu 3bahce![]()
Nerede garanti be adamım ne yaptın sen şimdi. Elde ne olduğuna gelince. Büyük takımı yenmek prestij kazandırır sana. Bu bir zaferdir. Grupta üçüncülük şansımız devam ediyor ki hiçte az bir şans değil bu. Ayrıca daha önce ne gruplardan çıkamadı nice takımlarımız tabi ki isterdik gruptan çıkmayı ama o kadar kek bir grup değil.Fre3sTyLe demiş ki:Buradan tüm beşiktaşlılara sesleniyorum.Bir maça göre konuşmayın kazandınız tebrikler ama elde ne var ?
Grupta neredeyse sonuncu olacağınız garanti hala takımı başarılı bulduğunuzu ima ediyorsunuz.Puan durumunda sonuncusunuz sonuncu!Uyandırayım...
Ps: Gruptan çıkın üçüncü eyvallah birşey demeyeceğim...
Ps-2:Bana kalırsa bu grupta 3. olmakta çok iyi birşey değil.Balık takımlarla dolu bu grup...
Ya anlamıyorum defansa çarpıp girince golün değeri mi azalıyor falanNight Blue demiş ki:Gene 4 ayağınız üstüne düştünüz![]()
Bu seferde defansa çarpan top gol oldu![]()
ehh biraz öyle oluyorhmzsnmz demiş ki:Ya anlamıyorum defansa çarpıp girince golün değeri mi azalıyor falanNight Blue demiş ki:Gene 4 ayağınız üstüne düştünüz![]()
Bu seferde defansa çarpan top gol oldu![]()
Nedir bu sizi böyle düşünmeye iten şey. Futbolda tabelaya bakılır.