Maç nasıl sonuçlanır ?

• ManU kazanır

Votes: 57 48,7%
  • Berabere biter

Votes: 6 5,1%
  • Beşiktaş kazanır

Votes: 54 46,2%

• Total voters
    117
Server
Assos
Takımı
Besiktas
Hahahah Fener Galibiyeti + Bu ManU eziklerini yenmemiz ilaç oldu

KARA KARTAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLL :kalp: :kalp: :kalp:

extraloob demiş ki:
way be helal olsun 1-0 kazandılar para kazandılar makukuloyu banko alırlar seneye :P
ahahahahhahahah hacım yatırdın beni yerlere varmı böyle bir yorum :mrgreen: Tabata,mukukulo gider öyle diyosun :twisted: :mrgreen:

hmzsnmz demiş ki:
Lev Trocki demiş ki:
"Rüstü rüstü heryerınden öpüyorum rüştü"
Yıkıldım :D yahu bravo rüştüye :D
asdahdfdjsfdshgf

Spiker de iyice şaşırdı heyecandan ne yapacağını rüştüyü yaladı yuttu tabi arada :lol: :P
eheheh :D
BJK nin maçlarında kendimi cidden kaybediyorum şu yaşıma geldim BJK maçlarını izlerken heycan basar :D
süper yahu :D bravo BJK

BJK
ÇARŞI

Lev Trocki demiş ki:
hmzsnmz demiş ki:
Lev Trocki demiş ki:
asdahdfdjsfdshgf

Spiker de iyice şaşırdı heyecandan ne yapacağını rüştüyü yaladı yuttu tabi arada :lol: :P
BJK nin maçlarında kendimi cidden kaybediyorum şu yaşıma geldim BJK maçlarını izlerken heycan basar :D

BJK
ÇARŞI
Çarşı taraftarında ayrı bi desteği vardı ÇARŞI'yıda unutmamak gerek!

tello fener maci oncesi yapilan uyari sonrasi fener maci 2.devre ve bu macta cok iyi oynadi delgado gelecekse kim gidecek yaw

Helal olsun yav. Köpeklerin önünde rezil etmediler kendilerini :P Galatasaraylıyım ama avrupa maçlarında fener,bjk dinlemem milli takım gibi desteklerim hepsini (y)

Wax Whine demiş ki:
No_FeaR demiş ki:
%100 Manchester :)
Konunun ilk yorumu :mrgreen:
puhahahah

Lev Trocki demiş ki:
hmzsnmz demiş ki:
Lev Trocki demiş ki:
asdahdfdjsfdshgf

BJK
ÇARŞI
Aynen bende maçı izlerken bir farklı moda bürünüyorum hele gol oldu annem koltukta uyukluyorken bi bağırdım kadıncağız yerinden zıpladı :twisted: :lol:

Prada

UEFA hemen yarın inceleyektir maçı.. ManU nun sahibi olan kodaman iş adamı bastı parayı 8taşa hoooop götürdü milyon poundları :P

Uzun zamandır böyle rezil böyle satılmış bir maç izlemedim.. Ha 9-1 lik wigan maçı ha bu maç gözümde değeri aynı ^^

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Prada demiş ki:
UEFA hemen yarın inceleyektir maçı.. ManU nun sahibi olan kodaman iş adamı bastı parayı 8taşa hoooop götürdü milyon poundları :P

Uzun zamandır böyle rezil böyle satılmış bir maç izlemedim.. Ha 9-1 lik wigan maçı ha bu maç gözümde değeri aynı ^^
Olsun ya iyiydik yinede :mrgreen:

Vallaha Beşiktaş'a Ve Rüştü'ye helal olsun.Ben bir Fenerbahçe'li olarak Beşiktaş'ı Canı Gönülden Tebrik ederim.Bu Galibiyet Beşiktaş'ın Olduğu Kadar Türkiye'ninde Galibiyetidir.Helal olsun...

Prada demiş ki:

çok hayalperest birisin galiba :D söke söke yendik görmüşsündür eger izlediysen D:D

Yukarı Alt