Tabiki BJKKKKKKKKKKK
![]() |
Konunun ilk yorumuNo_FeaR demiş ki:%100 Manchester :)
ASD ASD ASD diyorum sadeceWax Whine demiş ki:Konunun ilk yorumuNo_FeaR demiş ki:%100 Manchester :)![]()
ahahahahhahahah hacım yatırdın beni yerlere varmı böyle bir yorumextraloob demiş ki:way be helal olsun 1-0 kazandılar para kazandılar makukuloyu banko alırlar seneye![]()
ehehehhmzsnmz demiş ki:asdahdfdjsfdshgfLev Trocki demiş ki:"Rüstü rüstü heryerınden öpüyorum rüştü"
Yıkıldımyahu bravo rüştüye
![]()
Spiker de iyice şaşırdı heyecandan ne yapacağını rüştüyü yaladı yuttu tabi arada![]()
![]()
Çarşı taraftarında ayrı bi desteği vardı ÇARŞI'yıda unutmamak gerek!Lev Trocki demiş ki:ehehehhmzsnmz demiş ki:asdahdfdjsfdshgfLev Trocki demiş ki:"Rüstü rüstü heryerınden öpüyorum rüştü"
![]()
Spiker de iyice şaşırdı heyecandan ne yapacağını rüştüyü yaladı yuttu tabi arada![]()
![]()
BJK nin maçlarında kendimi cidden kaybediyorum şu yaşıma geldim BJK maçlarını izlerken heycan basar
süper yahubravo BJK
BJK
ÇARŞI
puhahahahWax Whine demiş ki:Konunun ilk yorumuNo_FeaR demiş ki:%100 Manchester :)![]()
Aynen bende maçı izlerken bir farklı moda bürünüyorum hele gol oldu annem koltukta uyukluyorken bi bağırdım kadıncağız yerinden zıpladıLev Trocki demiş ki:ehehehhmzsnmz demiş ki:asdahdfdjsfdshgfLev Trocki demiş ki:"Rüstü rüstü heryerınden öpüyorum rüştü"
![]()
![]()
BJK nin maçlarında kendimi cidden kaybediyorum şu yaşıma geldim BJK maçlarını izlerken heycan basar
süper yahubravo BJK
BJK
ÇARŞI
TabataHİTCHHİKER demiş ki:tello fener maci oncesi yapilan uyari sonrasi fener maci 2.devre ve bu macta cok iyi oynadi delgado gelecekse kim gidecek yaw
Olsun ya iyiydik yinedePrada demiş ki:UEFA hemen yarın inceleyektir maçı.. ManU nun sahibi olan kodaman iş adamı bastı parayı 8taşa hoooop götürdü milyon poundları![]()
Uzun zamandır böyle rezil böyle satılmış bir maç izlemedim.. Ha 9-1 lik wigan maçı ha bu maç gözümde değeri aynı ^^
çok hayalperest birisin galibaPrada demiş ki:UEFA hemen yarın inceleyektir maçı.. ManU nun sahibi olan kodaman iş adamı bastı parayı 8taşa hoooop götürdü milyon poundları![]()
Uzun zamandır böyle rezil böyle satılmış bir maç izlemedim.. Ha 9-1 lik wigan maçı ha bu maç gözümde değeri aynı ^^