Maç nasıl sonuçlanır ?

• ManU kazanır

Votes: 57 48,7%
  • Berabere biter

Votes: 6 5,1%
  • Beşiktaş kazanır

Votes: 54 46,2%

• Total voters
    117

Journalist

Aileden
8taş Jimnastik Kulübünü ve taraftarlarını tebrik ediyorum yedekleriyle çıkmış olsalar dahi sizin için ManU.'yu hatta onun ismini yenmek dahi ulaşılamaz sayılacak bir duygu :P :beer: ayrıca rüştüyede ayrıca helal olsun diyorum adam son dakikalarda coştu resmen ilk 15 dakika farkettiyseniz eli ayağı titriyordu adamın ahahaha :lol: :mrgreen:

Bana küfreder gözlerin , dudakların yardım yalvarı
hmzsnmz demiş ki:
Fre3sTyLe demiş ki:
Buradan tüm beşiktaşlılara sesleniyorum.Bir maça göre konuşmayın kazandınız tebrikler ama elde ne var ?

Grupta neredeyse sonuncu olacağınız garanti hala takımı başarılı bulduğunuzu ima ediyorsunuz.Puan durumunda sonuncusunuz sonuncu!Uyandırayım...

Ps: Gruptan çıkın üçüncü eyvallah birşey demeyeceğim...

Ps-2:Bana kalırsa bu grupta 3. olmakta çok iyi birşey değil.Balık takımlarla dolu bu grup...
Nerede garanti be adamım ne yaptın sen şimdi. Elde ne olduğuna gelince. Büyük takımı yenmek prestij kazandırır sana. Bu bir zaferdir. Grupta üçüncülük şansımız devam ediyor ki hiçte az bir şans değil bu. Ayrıca daha önce ne gruplardan çıkamadı nice takımlarımız tabi ki isterdik gruptan çıkmayı ama o kadar kek bir grup değil.
Bro CSKA'yı yenseniz bile Wolsburg'a bağlı...

Ayrıca ben bu grubun balık gruplardan olduğunu düşünüyorum.Wolsburg ve CSKA Avrupanın önde gelen kulüplerinden değil.Tecrübe sahibi değiller özellikle Wolsburg...ManU'nun arkasından rahat 2. olabilirdi bir Gs bir Fb... :rolleyes1:

Prada hocam hangi (sözde) şike bu kadar ağır sonuçlu olur bir takım için, beraberlikte bile para var. 23 maçtır evinde kaybetmiyorsun,birde bu işin karizması var.Sahaya sürdükleri adamların maliyetleri toplamı beşiktaşı geçiyor.Ferguson bile Evra'nın basit penaltı pozisyonunda alttan elektrik almış gibi zıplayıp duruyor,kalecileri son dakikada korner kullanılırken ileri çıkıyor-ki bu manchester united kasımpaşa değil,neyin neden şikesini yapsın bu adamlar?

Man.U yedektide Bjk normal ilk 11'iyle mi çıktı?hayır.Bjk'de yedekti e öyle saça böyle tarak dediler :twisted:

Ama tek hala inanamadığım nokta var,o tüm dünya devlerinin çıktığı stad,ronaldo'yu ronaldo yapan Eric Cantona'yı Cantona yapan o Old trafford'da "oooooohhho deli iprahim" sesleri yükseldi ya,tüm yaşama şevkim kırıldı... :P

Fre3sTyLe demiş ki:
Bro CSKA'yı yenseniz bile Wolsburg'a bağlı...

Ayrıca ben bu grubun balık gruplardan olduğunu düşünüyorum.Wolsburg ve CSKA Avrupanın önde gelen kulüplerinden değil.Tecrübe sahibi değiller özellikle Wolsburg...ManU'nun arkasından rahat 2. olabilirdi bir Gs bir Fb... :rolleyes1:
Ya bağlı ama Wolfsburg da şuan kritik durumda manu dan puan alamazsa CSKA'nın olası bir beraberlik alması onları 3. yapacak bu gruptaki son 2 maçta son 3 sıra için çok şey olacak. Lider Manu oldu zaten ben yine Manu'nun aşırı kasacağını düşünmüyorum biz CSKA'yı 2-1 den avantajlı skorla yendiğimiz takdirde 3. olacağımıza inanıyorum. Ayrıca balık gruba gelince.
İlk torbayı saymıyorum kim gelse kimse birşey diyemez , CSKA dediğimiz takım 2. torbanın orta halli takımı orada biraz iyi kura çektik lakin son torbadan zürih vb. varken torbanın en zor 2 takımından birini çektik .-diğeri rubin kazan- Tecrübeye gelince sanki bizim takımlarımız 10 senedir ŞL de oynuyorlar. Bir tek galatasaray 9 mu 10 mu işte o kadar ŞL de gruplara kaldı onun dışında fener 5 yada 6 biz de bu sene ya 4 ya 5. sezonumuz kaldı ki kadrodaki kaç oyuncu daha önce ŞL oynadı? Grup sizin düşündüğünüz kadar kolay grup değildi Gs yada Fb hiçte rahatlıkla 2. olamazdı kanısındayım.

@Caprice

Old Trafford deli ibo'yu da gördü ya artık ne deyim :P :lol:

Fre3sTyLe demiş ki:
Özellikle bu sene ki Fener olamaz rahatlıkla ama 2 sene önce bi fener vardı heyt bee heytt CSKA grubumuzun en zayıf takımıydı gerçi farketmiyordu gelene geçene ...... :twisted:

Ps: Face görsele gelll ^_^ :twisted:
2 sene önceki ile gelme bana :lol:

Ps: Saçma bilip bilmeden yazmışlar 2009 içinde 2 kere yendik daha ne konuşuyorlar :lol: :P

Bana küfreder gözlerin , dudakların yardım yalvarı
hmzsnmz demiş ki:
Fre3sTyLe demiş ki:
Özellikle bu sene ki Fener olamaz rahatlıkla ama 2 sene önce bi fener vardı heyt bee heytt CSKA grubumuzun en zayıf takımıydı gerçi farketmiyordu gelene geçene ...... :twisted:

Ps: Face görsele gelll ^_^ :twisted:
2 sene önceki ile gelme bana :lol:
Gel ne olursan ol yine gel :lol:

Ps:Bu iğrenç ötesi espriyi yaptığıma göre bu konuda ki misyonumu tamamladım demektir. :twisted:

BJK yi tebrik ediyorum :beer:

Ama dün en çok spiker e koptum ya.Tam bi yalaka tipti.Rüştü topu kurtarıyo diyorki ;Rüştü her yerinden öpüyorum seni :)

Michel Platini:Kücük takımlar büyük takımlari yenerek buyuk takımlar ise aldıkları kupalarla ovunur ^^

Prada

Caprice demiş ki:
Prada hocam hangi (sözde) şike bu kadar ağır sonuçlu olur bir takım için, beraberlikte bile para var. 23 maçtır evinde kaybetmiyorsun,birde bu işin karizması var.Sahaya sürdükleri adamların maliyetleri toplamı beşiktaşı geçiyor.Ferguson bile Evra'nın basit penaltı pozisyonunda alttan elektrik almış gibi zıplayıp duruyor,kalecileri son dakikada korner kullanılırken ileri çıkıyor-ki bu manchester united kasımpaşa değil,neyin neden şikesini yapsın bu adamlar?

Man.U yedektide Bjk normal ilk 11'iyle mi çıktı?hayır.Bjk'de yedekti e öyle saça böyle tarak dediler :twisted:

Ama tek hala inanamadığım nokta var,o tüm dünya devlerinin çıktığı stad,ronaldo'yu ronaldo yapan Eric Cantona'yı Cantona yapan o Old trafford'da "oooooohhho deli iprahim" sesleri yükseldi ya,tüm yaşama şevkim kırıldı... :P

Bak hacıöm bu dramayı sanada yedirmiş ferguson :P UEFA bunu köşeye çektiğinde bakın benim takımımda gol atmak için kaleci bile ileri çıkıyor diyecek hoop karabulutlar dağılacak 8) Ilk yarı - ikinci yarı 2 uyan uyan orana bak ^^

Yahuu hacım oranlara bakarak şike olduğunu düşünüyorsan o zaman hiç oynamasın bu takım oranı 8 olan takım maçlara çıkmasın hükmen malup sayılsın.oranı ne olursa olsun maçlar 3 sonuca açık değil mi?

Bir takım 8 senelik evinde yenilmeme başarısını neden bir şike adına alabora etsin,dile kolay 8 sene 23 maç emektir bu yapma.

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
boolartxe demiş ki:
Michel Platini:Kücük takımlar büyük takımlari yenerek buyuk takımlar ise aldıkları kupalarla ovunur ^^
He yani sen tuttuğun takım ManU'yu yenince sevinmeyeceksin övünmeyeceksin öyle mi ?
Zafer topiclerinde çekememezlik yapıp yapılan saçma salak yorumlar-imalar..

Wax Whine demiş ki:
boolartxe demiş ki:
He yani sen tuttuğun takım ManU'yu yenince sevinmeyeceksin övünmeyeceksin öyle mi ?
başarımızı ve azmimizi çekemeyen mesaj atmasın bro :muck: :beer:

Brooklyn

Buralıyım
Milano demiş ki:
Wax Whine demiş ki:
boolartxe demiş ki:
başarımızı ve azmimizi çekemeyen mesaj atmasın bro :muck: :beer:
8) :muck: :kalp: :beer: :sfff:

Prada

Caprice demiş ki:
Yahuu hacım oranlara bakarak şike olduğunu düşünüyorsan o zaman hiç oynamasın bu takım oranı 8 olan takım maçlara çıkmasın hükmen malup sayılsın.oranı ne olursa olsun maçlar 3 sonuca açık değil mi?

Bir takım 8 senelik evinde yenilmeme başarısını neden bir şike adına alabora etsin,dile kolay 8 sene 23 maç emektir bu yapma.

Maçı izleseydin anlardın beni 8) Ilk yarı sahada olmayan bir manU ciddi anlamda boluspor gibi oynadılar yediler 1 tane 2.ciyide atsın diye finke yalvardılar ancak adam atamadı ^^ Ikinci yarı ferguson çözdü olayı baktı turkiyedeki berker bile çözüyor bu maçta buyuk paralar döndüğünü izah etti durumu topcularına :P

Prada demiş ki:
Caprice demiş ki:

Maçı izleseydin anlardın beni 8) Ilk yarı sahada olmayan bir manU ciddi anlamda boluspor gibi oynadılar yediler 1 tane 2.ciyide atsın diye finke yalvardılar ancak adam atamadı ^^ Ikinci yarı ferguson çözdü olayı baktı turkiyedeki berker bile çözüyor bu maçta buyuk paralar döndüğünü izah etti durumu topcularına :P
Peki hacım şike,maçıda izlemedim,haklısın. :P :lol:

Yukarı Alt