__GlaviatoR__ demiş ki:
Masterınızın kale sahııbı guılde sıgındıgını unutmadık kactı :)
dönme ismin glavie charın bowcu bö dnme halinle sana cvp veriyorum dua et

sizin kale savaşına geliyonuz ya aeonxxx eziği demişti kalede sizle kapışmak için girdi oraya sin GW unionu çağırıyonuz ya hani kimseyi almak yok diyip o da unionla savaş nasıl yapalırmış sizin ezik guild göstermek için girdi oraya... :wink1:

Delikanlı adam 1. bıseye boyun eger 2. zeytınyagı gıbı uste cıkmaya calısmaz 3. baskalarının basarısını ustune almaz 4. morarınca konuyu degıstırmez 5.asla senın gıbı olamaz...

dalikanlı adam 1.adam gibi yenilirse boyun eğer...!!! 2.haklıysa helyum gazı gibi üste çıkar...!!! 3.unionu toplayıp GW ye çağırmaz... 4.morarınca yeni konular, başlılar açmaz (sizin gibi) 5. ben olmazsam sen 100de 1i bile olmazsın

alez demiş ki:
dalikanlı adam 1.adam gibi yenilirse boyun eğer...!!! 2.haklıysa helyum gazı gibi üste çıkar...!!! 3.unionu toplayıp GW ye çağırmaz... 4.morarınca yeni konular, başlılar açmaz (sizin gibi) 5. ben olmazsam sen 100de 1i bile olmazsın
1.siz yenilmediniz çünkü korkunuzdan savaşa gelmediniz! 2.Bana hangi yönden haklı olduğunu gösteren 1 tane mantıklı sebep göster!3.Gerekirse çağırır(çünkü bizim çağırdımığız adamları siz çağırdınız am sie gitmediler :wink1:)!4.Bizim morardığımız falan yok noobluğunuzu tek bir konuya sığdıramıyoruz(o kadar noobsunuz artık siz düşünün):D5. Eğer sen adamssanyemin ediyorum yakın 1 zamanda kıyamet kopacak :D :D :D

aeonxxx demiş ki:
alez demiş ki:
1.siz yenilmediniz çünkü korkunuzdan savaşa gelmediniz! 2.Bana hangi yönden haklı olduğunu gösteren 1 tane mantıklı sebep göster!3.Gerekirse çağırır(çünkü bizim çağırdımığız adamları siz çağırdınız am sie gitmediler :wink1:)!4.Bizim morardığımız falan yok noobluğunuzu tek bir konuya sığdıramıyoruz(o kadar noobsunuz artık siz düşünün):D5. Eğer sen adamssanyemin ediyorum yakın 1 zamanda kıyamet kopacak :D :D :D
1.biz yenilmedik yendik
2.hangi yönden haksızız onu söle çünkü siz haksız olduğumuzu iddia ettiniz ilk önce
3.çağırmıcaz deyip çağırmaz...
4.ezik yeni yeni başlıklar açıyonya n00b jajajaja
5.eğer sen adam değilsen kıyamet kopmayacak yakın bi zamanda

6. olm akıllanmadın mı moderatörden uyarı aldın da kolpaçino seni :D

bak bi daha cvp yazmamaya çalışcam sana...!!!!

alez demiş ki:
aeonxxx demiş ki:
alez demiş ki:
1.biz yenilmedik yendik
2.hangi yönden haksızız onu söle çünkü siz haksız olduğumuzu iddia ettiniz ilk önce
3.çağırmıcaz deyip çağırmaz...
4.ezik yeni yeni başlıklar açıyonya n00b jajajaja
5.eğer sen adam değilsen kıyamet kopmayacak yakın bi zamanda

6. olm akıllanmadın mı moderatörden uyarı aldın da kolpaçino seni :D

bak bi daha cvp yazmamaya çalışcam sana...!!!!
1.Siz savaşa bile gelmediniz nasıl bizi yeniyorsunuz onu anlmadım? :lol:
2.Yendiğinizi iddia ediyorsunuz ama yenmediniz.Bu yüzden hem HAKSIZ hem de YALANCI sınız
3.İlk siz adam çağırdınız(örn:Queen, Tigirl... Suicast guilddedne adam alcaktınız ama onlar bize yardım etti :wink1:)
4.Evet ezikler hakkında konu açtığım için ezik konular oluyor :lol:
5.Herkes kimin adam olduğunu biliyor :wink1:

6.ben akıllandımda sen pek akılanmış gibi gözükmüyorsun hala aşağlyacı laf ediyorsun(örn:kolpaçino)

cvp yazmamana bende sevinirim zaten kendini yeteri kadar rezil ettin :D

TiGirl ı guıld war a sokabılmek ıcın guıld war ı saat 21:00 de ayarladık dıye yalan soyledınız.Oysa 1 hafta oncesınden savas 17:00 olarak globalla tum servere bıldırımıstı.Sız bunu ogrenmeyecegımı sanmıssanız yanılmıssınız.Sozumu bır atasozu ıle bıtırıyorum:"YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANAR"...

siz savaş saat 17.00 da dediniz die savaş 17 olmıcak dostum bu1
savaş bizim dediğimiz saatte olcak ve oldu da bu2
siz xx_gorkon_xx aldınız biz ondan sonra tigirl ü aldık yalancı bebeler bu3
savaşta unionu topladınız yani yardım almak yok deyip topladınız bizde yardım alıp geldiğimiz de sizi harcadık (_VICE_ ile) bu4

aeonxxx yalancısı savaşta yenildiniz de hadi bi kere daha die yalvardığını ne çbk unuttun... 2.savaştada biz yendik ya işine gelmeyince hatırlamazsın

glaviotor kendini tanıtan güzel bi atasözüyle bitirmiş yalanını...
bnde ortam şenlensin die bi fıkrayla bitiriyorum : MAGNA CARTA PACİFİCİN EN AFTİF TÜRK GUİLDİ. HAHAHAHAHAH HEHEHEHEHEH

beyler bırakın bu işleri biz bunlara yardıma gittik GW de bizim sayemizde kazandılar şimdi bize artislik yapıolar BiroL_Efe utanmadan hala bize laf atıo aklınca ama korkudan savaştan kaçtı ve VICE ile savaş yaptık o savaşa daha çok adamla gelirdik ama herkes sizin gibi sürekli pc başında değil işinde gücünde olanlar var.

alez demiş ki:
savaşta unionu topladınız yani yardım almak yok deyip topladınız bizde yardım alıp geldiğimiz de sizi harcadık (_VICE_ ile) bu4

aeonxxx yalancısı savaşta yenildiniz de hadi bi kere daha die yalvardığını ne çbk unuttun... 2.savaştada biz yendik ya işine gelmeyince hatırlamazsın

bnde ortam şenlensin die bi fıkrayla bitiriyorum : MAGNA CARTA PACİFİCİN EN AFTİF TÜRK GUİLDİ. HAHAHAHAHAH HEHEHEHEHEH

olm sen geri misin o savaşı biz istedik global attık savaş için guild arıyoruz diye c4 le yapıcaktık 6 saat sonra yapabiliriz dediler olmadı VICe dan teklif geldi yaptık . yenildik ama sizin gibi kaçmadık hem alez sen boyun kadar konuş daha 70 ll mısın nesin boyundan büyük işlere karışma yerse pvp ye gel yemezse susucan

bide savaş bizim istediğimiz saatte oldu dio savaşta uçukladı bi yerleriniz ne oldu kaçtınız

Sızın ıstedıgınız saatte olmadı.Bız sadece korkup gelemedıgınız ıcın sıze sure tanıdık.Ama gordukku noob 1 guıld savastan kacıyo.Baskalarının basarısını ustune alınan noob degıldır de nedır?

NiTRoS_ demiş ki:
alez demiş ki:

olm sen geri misin o savaşı biz istedik global attık savaş için guild arıyoruz diye c4 le yapıcaktık 6 saat sonra yapabiliriz dediler olmadı VICe dan teklif geldi yaptık . yenildik ama sizin gibi kaçmadık hem alez sen boyun kadar konuş daha 70 ll mısın nesin boyundan büyük işlere karışma yerse pvp ye gel yemezse susucan
90 Lv sin 72 yim. Ama 90 da görüşürüz...

Sen ve bırol savasa bıle gelemedınız yaptıgınız tek sey kenardan __VICE_ savasını ızlemek._VICE_ savası kazanmıssa senın sayende olmadı.Ayrıca savasta _VICE_den destek aldık dedın de o savas _VICE_ vs_MaGNa_CaRTa olarak gecıyo blacklıste aıt bı ız goremedım.sızın gırmedıgınız savas nasıl sızın savasınız oluyor.Guıldınızden bır kısı yoktu o savasta.

__GlaviatoR__ demiş ki:
Sen ve bırol savasa bıle gelemedınız yaptıgınız tek sey kenardan __VICE_ savasını ızlemek._VICE_ savası kazanmıssa senın sayende olmadı.Ayrıca savasta _VICE_den destek aldık dedın de o savas _VICE_ vs_MaGNa_CaRTa olarak gecıyo blacklıste aıt bı ız goremedım.sızın gırmedıgınız savas nasıl sızın savasınız oluyor.Guıldınızden bır kısı yoktu o savasta.
o savaş dediğin gibi olmadı...
_VICE_ den bi partyi çıktı
sizden onuin savaştı
yani _VICE_ pt VS magna carta Unionu :wink1:

Ayrıca ezıklerın uydurdugu en buyuk palavra "90 da gorusuruz".Charını daha dogru durust lvl atlatamıyorsun bı de "pwp" dıyorsun.ahahahahahahaha demekten kendımı alamıyrum.

Tartısmayı uzatmak nıyetınde degılım(senınle muhattab olarak sevıyemı dusurmk ıstemıyorum).O gun savasa geldınızmı gelmedınızmı bennı bu ılgılendırır.SAVASA KORKUDAN GELEMEDINIZ.YALAN MI? "DEGIL".Bır daha da konusmak ıstemıyorum senle A F K...

Yukarı Alt