![]() |
Ben sahsen daha oynamam aynı şey bir daha söylendi girdim oynadım tam +6 nova bow'umu yaptım siz db sıfırladınız tüm itemleri nova yaptınız yine oynamaya devam ettik o bu kadarı biraz abartıonurgs59 demiş ki:Herkesi bekliyoruz.Artık sw gerçek olarak açılmıştır.Sıfırlanma ihtimali vs. yoktur.İyi eğlenceler...
Siz bilirsiniz.Zorla tutmuyoruz kimseyi.Ama bu sefer olaya el koydum merak etmeyin.Sw full benimdir.Kimse sıfırlayamaz ^^.Artık tek yetkili benim.Phantoso demiş ki:Ben sahsen daha oynamam aynı şey bir daha söylendi girdim oynadım tam +6 nova bow'umu yaptım siz db sıfırladınız tüm itemleri nova yaptınız yine oynamaya devam ettik o bu kadarı biraz abartıonurgs59 demiş ki:Herkesi bekliyoruz.Artık sw gerçek olarak açılmıştır.Sıfırlanma ihtimali vs. yoktur.İyi eğlenceler...![]()
Evet belki artık sw sıfırlanmacak ama bu zamana kadar verilen emeklerin silinmesinin karşılığını kim verecek?onurgs59 demiş ki:Siz bilirsiniz.Zorla tutmuyoruz kimseyi.Ama bu sefer olaya el koydum merak etmeyin.Sw full benimdir.Kimse sıfırlayamaz ^^.Artık tek yetkili benim.Phantoso demiş ki:Ben sahsen daha oynamam aynı şey bir daha söylendi girdim oynadım tam +6 nova bow'umu yaptım siz db sıfırladınız tüm itemleri nova yaptınız yine oynamaya devam ettik o bu kadarı biraz abartıonurgs59 demiş ki:Herkesi bekliyoruz.Artık sw gerçek olarak açılmıştır.Sıfırlanma ihtimali vs. yoktur.İyi eğlenceler...![]()
Yukarıdaki mesajları okumadınız sanırım.Ben Legend_TR.Artık sw tamamen benimdir.Sıfırlanma söz konusu değil.Tekim ekipte şu anda.Geunge demiş ki:Ben bu oyunu ilk oynadım kastım 108e wizard kastım sonra dediler başlangıcı 110 yapacağız neyse tamam dedik.Girdik herseyi yaptık pvp filan yapıyoruz sonra dediler 110 lvl nova set 10m sp vericez dediler sıfıladılar herşeyi.Sonra gene girdik oynadık.Gene sıfırladınız 100x yaptınız.Ben burdaki amacı anlamadım yani.Adam gibi sw açında oynayalım