Takımı
Galatasaray
OYUN DEVREDİLMİŞTİR.BİLGİLER AYNI İİSİM STAR ROAD Hayırlı olsun alan kişiye.
Site:109.200.9.238

5 dk de bir sifirlanmasa oyun daha da guzel olacak ama neyse, oynayanlara iyi oyunlar

Takımı
Galatasaray
Herkesi bekliyoruz.Artık sw gerçek olarak açılmıştır.Sıfırlanma ihtimali vs. yoktur.İyi eğlenceler...

onurgs59 demiş ki:
Herkesi bekliyoruz.Artık sw gerçek olarak açılmıştır.Sıfırlanma ihtimali vs. yoktur.İyi eğlenceler...
Ben sahsen daha oynamam aynı şey bir daha söylendi girdim oynadım tam +6 nova bow'umu yaptım siz db sıfırladınız tüm itemleri nova yaptınız yine oynamaya devam ettik o bu kadarı biraz abartı sin:

Takımı
Galatasaray
Phantoso demiş ki:
onurgs59 demiş ki:
Ben sahsen daha oynamam aynı şey bir daha söylendi girdim oynadım tam +6 nova bow'umu yaptım siz db sıfırladınız tüm itemleri nova yaptınız yine oynamaya devam ettik o bu kadarı biraz abartı sin:
Siz bilirsiniz.Zorla tutmuyoruz kimseyi.Ama bu sefer olaya el koydum merak etmeyin.Sw full benimdir.Kimse sıfırlayamaz ^^.Artık tek yetkili benim.

onurgs59 demiş ki:
Phantoso demiş ki:
onurgs59 demiş ki:
Siz bilirsiniz.Zorla tutmuyoruz kimseyi.Ama bu sefer olaya el koydum merak etmeyin.Sw full benimdir.Kimse sıfırlayamaz ^^.Artık tek yetkili benim.
Evet belki artık sw sıfırlanmacak ama bu zamana kadar verilen emeklerin silinmesinin karşılığını kim verecek?

Takımı
Galatasaray
Ben sahsen daha oynamam aynı şey bir daha söylendi girdim oynadım tam +6 nova bow'umu yaptım siz db sıfırladınız tüm itemleri nova yaptınız yine oynamaya devam ettik o bu kadarı biraz abartı sin:[/quote]

Siz bilirsiniz.Zorla tutmuyoruz kimseyi.Ama bu sefer olaya el koydum merak etmeyin.Sw full benimdir.Kimse sıfırlayamaz ^^.Artık tek yetkili benim.[/quote]

Evet belki artık sw sıfırlanmacak ama bu zamana kadar verilen emeklerin silinmesinin karşılığını kim verecek?[/quote]

Her gün event yapılıyor.Ayrıca bir gm arkadaslarına fln dress vermıs.Onlar da silindi.Su an oyun sorunsuz gidiyor.Böyle de devam edecek.

Ben kendimi sana anlamadım hocam hatırlıyorsan 22 ekim tarihinde yine bu şekil oldu sw bundan sonra hiç sıfırlanmayacak bu şekilde devam edilecek dendi bizde tamam diyerek atıldık ve nova larımızı dizdik ve yine aynı son.

Peki ben sana soruyorum sende benim yerimde olsan bir daha bu sw ye başlarmıydın gece gündüz uğraşarak yaptığın novaların gittikten sonra?

Bu sekilde daha fazla oyuncu olacagini saniyorsunuz sanirim ama gercekten dogru bisey degil yaptiklariniz

Ben bu oyunu ilk oynadım kastım 108e wizard kastım sonra dediler başlangıcı 110 yapacağız neyse tamam dedik.Girdik herseyi yaptık pvp filan yapıyoruz sonra dediler 110 lvl nova set 10m sp vericez dediler sıfıladılar herşeyi.Sonra gene girdik oynadık.Gene sıfırladınız 100x yaptınız.Ben burdaki amacı anlamadım yani.Adam gibi sw açında oynayalım

Takımı
Galatasaray
Geunge demiş ki:
Ben bu oyunu ilk oynadım kastım 108e wizard kastım sonra dediler başlangıcı 110 yapacağız neyse tamam dedik.Girdik herseyi yaptık pvp filan yapıyoruz sonra dediler 110 lvl nova set 10m sp vericez dediler sıfıladılar herşeyi.Sonra gene girdik oynadık.Gene sıfırladınız 100x yaptınız.Ben burdaki amacı anlamadım yani.Adam gibi sw açında oynayalım
Yukarıdaki mesajları okumadınız sanırım.Ben Legend_TR.Artık sw tamamen benimdir.Sıfırlanma söz konusu değil.Tekim ekipte şu anda.

gs59 < ne oluyo hacı... 59 Tekirdağ plakası ordan bağdaştırıyorum.. tekirdağlımısın.? :) eğer öyleyse tekirdağ iline 2 pvp server sahibi fazla :P

Yukarı Alt